aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ίσως η μοναδική ευκαιρία να δούμε από κοντά την ομάδα μας»

«Ίσως η μοναδική ευκαιρία να δούμε από κοντά την ομάδα μας»

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας κάνουν κάλεσμα στο κόσμο να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας την Πέμπτη (19/07), καθώς θα είναι ίσως η μοναδική ευκαιρία που θα μπορούν να δουν από κοντά την ομάδα τους (προφανώς λόγω της κάρτας φιλάθλου).

Αναλυτικά:

«Στις 19/7 η ώρα 19:30 είναι ίσως η μοναδική ευκαιρία να δούμε από κοντά την ομάδα μας για φέτος. Δεν θα κάνουμε λόγο στα παιχνίδια που παίζουν ούτε στο παιδικό τρόπο με τον οποίο παίρνει τις αποφάσεις της η επιτροπή νομικών της Βουλής. Ίσως να δείχνει και αυτό γιατί υπάρχουν τόσα προβλήματα στην κοινωνία μας αλλά μόνο οι οργανωμένοι φταίνε.

Καλούμε όλους τους προσφυγοεπαναστάτες της Αμμοχώστου, παλιά και νέα μέλη του συνδέσμου, οπαδούς της ομάδας μας, φίλους του σωματείου και όλους τους αθκιασερούς να συμπορευτούν μαζί μας. Δημιουργούμε ατμόσφαιρα πρωταθλήματος όπως παλιά με όλα τα ωραία μας.

Το γλέντι θα στηθεί έξω από το γήπεδο από τις 17:00 με περίπτερο για εγγραφές μελών και προϊόντων και άφθονο ποτό. Έτσι και αλλιώς ΣΑΛΑΜΙΝΑΡΑ για την πάρτη σου καταστράφηκαν τα συκώτια μας».

Υ.Γ: Για την φλόγα που δεν θα σβήσει ποτέ.

Υ.Γ1: Ήταν μην γίνει η αρχή… δεν αντιστρέφεται τώρα. ΖΗΤΩ Η 7ή ΜΑΡΤΙΟΥ 1948».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ