aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙσοπαλία (ξανά) με δράστη (ξανά) τον Κατσιαράβα!

Ισοπαλία (ξανά) με δράστη (ξανά) τον Κατσιαράβα!

H Ανόρθωση αναδείχθηκε ισόπαλη με την Ολεξάνδρεια σε φιλικό παιχνίδι στη Βουλγαρία. Η παρουσία της ομάδας της Αμμόχωστου σε γενικές γραμμές ήταν αρκετά καλή, όμως χρειάζεται ακόμη δουλειά για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα αγωνιστικής ετοιμότητας.

Διαβάστε επίσης: Διαιτητής… γένους θηλυκού στο φιλικό της Ανόρθωσης (pics)

Οι παίκτες του Ρόνι Λέβι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 61ο λεπτό όταν μετά από ασταθής απόκρουση του Φιλκέιρας ο αντίπαλος επιθετικός πλάσαρε προ κενής εστίας, όμως η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει για την Ανόρθωση. Δράστης ο Κατσιαράβα, ο οποίος στο 66ο λεπτό με ωραία κεφαλιά μετά από συστημένη σέντρα του Ράγιος, ισοφάρισε σε 1-1.

Διαβάστε επίσης: Ο Κατσιαράβα το… βιολί του (video)

Τα τελευταία λεπτά κύλησαν χωρίς πολλά – πολλά, οι αλλαγές από τους δύο προπονητές έριξαν κάπως τον ρυθμό του αγώνα και έτσι το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Φιλγκέιρας, Κοφί, Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ, Στρούνα, Βίκτορ (77΄ Σωτηρίου), Πράνιτς (57΄ Μικελτάντζε), Ιγκιεμπόρ (62΄ Οικονομίδης), Ράγιος, Σισέ (57΄ Κατσαράβα), Ντούρις (75΄ Κυριάκου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ