aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙσοπαλία και πρόκριση για την Μπέτις μέσα στο «Ανοέτα»

Ισοπαλία και πρόκριση για την Μπέτις μέσα στο «Ανοέτα»

Με γκολ του Λορέν στο 70′ η Ρεάλ Μπέτις, πήρε την ισοπαλία απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ (2-2) μέσα στο «Ανοέτα» και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ισπανίας.

Η Ρεάλ Μπέτις αν και δεν μπήκε καλά στην αναμέτρηση και είδε την Σοσιεδάδ να χάνει πολλές ευκαιρίες, πήρε το προβάδισμα στο 37′ μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων με τον Κανάλες να πλασάρει μέσα στην περιοχή.

Τα χαμόγελα για την ομάδα του Κίκε Σετιέν δεν κράτησαν πολύ καθώς 3′ μετά η Σοσιεδάδ, έκανε το 1-1 με ωραίο γυριστό του νεαρού Ζουμπέλντια που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Μάλιστα οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα έφεραν… τούμπα το ματς με κεφαλιά του Μερίνο, που βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή του Ρόμπλες.

Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και ο Λορέν στο 70′ με πλασέ μετά από αδυναμία αμυντικού να απομακρύνει γύρισμα του Μπαραγκάν, «έγραψε» το τελικό 2-2 και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα της Ανδαλουσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ