aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙσχυρός «παίκτης» ο κόσμος της

Ισχυρός «παίκτης» ο κόσμος της

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Τα κέρδη και τα μηνύματα για τη Νέα Σαλαμίνα από την αναμέτρηση στο Τσίρειο κόντρα στον Άρη ήταν πολλά και τα έστειλε ο κόσμος. Πέραν των 1000 οπαδών ήταν στο πλευρό των ερυθρόλευκων, κάτι που αποδεικνύει πως στη φετινή σεζόν οι φίλαθλοι θα αποτελέσουν τον πιο ισχυρό «παίκτη» της ομάδας.

Αυτό το αναγνωρίζουν άπαντες στον σύλλογο: «Θα ήθελα να παρακαλέσω τον κόσμο να μείνει στο πλευρό της ομάδας. Οι παίκτες έχουν καλύτερη ψυχολογία και το συζητούν μεταξύ τους όταν έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους. Χρειάζεται λίγο χρόνο η ομάδα για να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες. Ο κόσμος πάντως έδειξε τις προθέσεις του να στηρίξει τους παίκτες», ανέφερε με χθεσινές του δηλώσεις στον Active ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Γιώργος Καζαμίας.

Σήμερα οι παίκτες της Νέας Σαλαμίνας έχουν διπλή προπόνηση ενόψει του φιλικού αγώνα της Παρασκευής με αντίπαλο την ΑΕΛ στο «Αμμόχωστος» (18:00), αλλά και της καλύτερης προετοιμασίας ενόψει ΑΠΟΕΛ με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Αγωνιστικά, ο Γκαστόν Σανγκόι άρχισε θεραπευτική αγωγή και από Δευτέρας θα γίνει επανεξέταση του τραυματισμού του πριν αρχίσει προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ