aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙσχυρό δέλεαρ για τη Νέα Σαλαμίνα

Ισχυρό δέλεαρ για τη Νέα Σαλαμίνα

Ισχυρό δέλεαρ έχει η Νέα Σαλαμίνα για να πάρει τους τρεις βαθμούς στο αυριανό βαρωσιώτικο ντέρμπι στην προσφυγιά, που θα φιλοξενήσει στο «Αμμόχωστος».

Διότι αν νικήσει την Ανόρθωση θα θέσει για τα καλά υποψηφιότητα για την πρώτη εξάδα και θα αποδείξει πως βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα. Σήμερα, οι ερυθρόλευκοι απέχουν μόλις τρεις βαθμούς από τον έκτο στην κατάταξη Ερμή, ο οποίος στη 15η αγωνιστική που είναι προ των πυλών θα αναμετρηθεί με τον ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη απέδειξε απέναντι στον Απόλλωνα πως είναι αισθητά βελτιωμένη σε θέματα αγωνιστικής πειθαρχίας και ανασταλτικής συμπεριφοράς. Εάν παρουσιάσει την ίδια σοβαρότητα και στο αυριανό παιχνίδι με την Ανόρθωση, θα έχει μεγαλύτερη άνεση στις επιθέσεις της καθώς διαθέτει γρήγορους φορ. Της λείπει μόνο το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα και προσπάθεια, διότι φάσεις στα αντίπαλα τετράγωνα μπορεί να δημιουργήσει ανά πάσα στιγμή.

Οι ερυθρόλευκοι δεν παρασύρονται από τη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται η συμπολίτισσά τους και περιμένουν ότι θα διεξαχθεί ένα ανοικτό, δύσκολο και θεαματικό παιχνίδι.

Όπως ήταν κι αυτό του πρώτου γύρου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» που είχε λήξει 0-0. Αύριο, θα επιδιώξουν να μπλοκάρουν την ανάπτυξη της «Κυρίας» και να πάρουν προβάδισμα στο σκορ ώστε να διευκολύνουν το έργο τους.

Ο Πεδρίτο παραμένει τραυματίας και δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία. Υποφέρει από τενοντίτιδα και πιθανότατα θα χάσει και τον αγώνα της Νέας Σαλαμίνας με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Γκράσι και ο Μάατσι έχουν ένα μικροπρόβλημα, αλλά αναμένεται να το ξεπεράσουν εγκαίρως αφού υπολογίζονται από τον προπονητή.

Θέμα αποχώρησης του Άλεξ Κωνσταντίνου από την ομάδα της Αμμοχώστου πλέον δεν υπάρχει. Ο Κύπριος φορ ζήτησε να αποχωρήσει επειδή περίμενε να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Μετά τη συζήτηση που έκανε με τον προπονητή, παραμένει, όπως ενημέρωσε η διοίκηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ