aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙσχυρισμός για δεύτερο βιασμό του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ισχυρισμός για δεύτερο βιασμό του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η διαμάχη του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Κάθριν Μαγιόργκα, μετά την καταγγελία που έκανε η 34χρονη Αμερικανίδα για βιασμό της από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στο Λας Βέγκας το 2009, δείχνει πως θα έχει ακόμα αρκετά επεισόδια.

Όχι μόνο επειδή έχει ανοίξει ξανά η υπόθεση από τις αμερικανικές αστυνομικές αρχές και θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να εξεταστούν όλα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους αλλά και επειδή οι νομικοί εκπρόσωποι της ενάγουσας μοιάζουν αποφασισμένοι να ερευνήσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια στην προσπάθειά τους να βρουν κάποια “σκοτεινή πλευρά” του Πορτογάλου.

Αυτό μπορεί ουδείς να το συμπεράνει από τις νέες δηλώσεις που έκανε ο δικηγόρος της 34χρονης, με τον Λέσλι Στοβάλ να ισχυρίζεται πως ήρθε σε επικοινωνία με μία ακόμα γυναίκα που και αυτή κάνει λόγο για παρενόχλησή της από τον “CR7”.

“Πέρα από την Κάθριν Μαγιόργκα υπάρχει μία ακόμα γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είχε την ίδια μεταχείριση από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Θέλω να μιλήσω με τις πρώην συντρόφους του Κριστιάνο, τις κοπέλες που τον γνωρίζουν πολύ στενά: θα ήταν πολύτιμες οι μαρτυρίες τους για να καταλάβω τη συμπεριφορά του. Αν χρειαστεί θα πάω και στην Αγγλία”, είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα θέση υπέρ του Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε και ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα, που δήλωσε τα εξής: “Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει το τεκμήριο της αθωότητας, δεν αρκεί να κατηγορείται κάποιος για να θεωρηθεί ένοχος.

Αυτό για το οποίο έχουμε αποδείξεις είναι το ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό επαγγελματία, αθλητή και ποδοσφαιριστή, κάποιον που έχει τιμήσει και έχει προσδώσει πρεστίζ στην Πορτογαλία, οπότε αυτό που ευχόμαστε όλοι είναι να μην υπάρξει ποτέ κάτι που θα κηλιδώσει την καριέρα του”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ