aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΉρθε… τούμπα η Τότεναμ και την απειλεί η Γιουνάιτεντ! (vid)

Ήρθε… τούμπα η Τότεναμ και την απειλεί η Γιουνάιτεντ! (vid)

Έπαθε… μπλακ-άουτ η Τότεναμ και έμπλεξε.

Οι Λονδρέζοι ηττήθηκαν 2-1 στην έδρα της Σαουθάμπτον, δεχόμενοι ανατροπή στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης και έδωσαν την ευκαιρία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να την πιάσει στην τρίτη θέση με νίκη επί της Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» μπορούν να μειώσουν στον έναν βαθμό σε περίπτωσης που λυγίσουν την ομάδα του Σόλσκιερ εντός έδρας.

Το σκορ άνοιξε ο… συνήθης ύποπτος, Χάρι Κέιν, στο 26’με πλασέ έπειτα από ωραία μπαλιά του Άλι και παρότι βρέθηκε κοντά στη νίκη η ομάδα του Ποτσετίνο, έφυγε με άδεια χέρια από το ματς. Ο Βάλερι είδε την μπάλα να περνάει από αρκετούς συμπαίκτες και αντιπάλους στο 76’ μετά το γύρισμα του Άρμστονγκ και από κοντά την έστειλε στα δίχτυα. Με ωραία εκτέλεση φάουλ στο 81’ ο Γουόρντ-Πρόουζ έβγαλε νοκ-άουτ τους «spurs».

Ακόμα πιο μεγάλη νίλα έπαθε η Έβερτον, η οποία είδε το υπέρ της 2-0 του πρώτου μέρους με τη Νιούκαστλ να γίνεται 3-2 στο δεύτερο μέρος και μάλιστα από το 65’ και μετά. Έτσι δεν έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα η ομάδα του Μάρκο Σίλβα μετά το 0-0 με τη Λίβερπουλ και βλέπει να πλησιάζει πιο πολύ προς τις χαμηλές θέσεις παρά σε αυτές που οδηγούν στην Ευρώπη. Όχι, βέβαια, ότι έχει ελπίδες για να βγει… εκτός των συνόρων.

Ο Κάλβερτ-Λιούιν άνοιξε το σκορ στο 18’ με κεφαλιά και ο Ριτσάρλισον στο 32’με πλασέ από κοντά έπειτα από ασταθή επέμβαση κι ενώ ενδιάμεσα (30’) ο Ρίτσι έχασε πέναλτι. Ο Ρόντον ξεκίνησε την αντεπίθεση στο 65’ με μονοκόμματο σουτ για να πάρει ο Πέρες το… ριμπάουντ στο 81’ μετά από επέμβαση του Πίκφορντ και με τη φόρα που είχε πάρει να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 84’ έπειτα από… αναμπουμπούλα.

Το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής

Σάββατο 9 Μαρτίου

Κρίσταλ Πάλας-Μπράιτον 2-1
(50′ πεν. Μιλιβόγεβιτς-19′ Μάρεϊ, 74′ Κνοκέρτ)

Κάρντιφ-Γουέστ Χαμ 2-0
(4′ Χόιλετ, 52′ Καμαράσα)

Χάντερσφιλντ-Μπόρνμουθ 0-2
(20′ Γουίλσον, 67′ Φρέιζερ)

Λέστερ-Φούλαμ 3-1
(21′ Τίλεμανς, 78′ 86′ Βάρντι-51′ Αγίτε)

Νιούκαστλ-Έβερτον 3-2
(65′ Ροντόν, 81′ 84′ Πέρεθ-18′ Κάλβερτ-Λιούιν, 32′ Ρισάρλιζον)

Σαουθάμπτον-Τότεναμ 2-1
(76′ Βάλερι, 81′ Γουόρντ-Πρόουζ-26′ Κέιν)

Μάντσεστερ Σίτι-Γουότφορντ (19:30)

Κυριακή 10 Μαρτίου

Λίβερπουλ-Μπέρνλι (14:00)
Τσέλσι-Γουλβς (16:05)
Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30)

Σαουθάμπτον – Τότεναμ 2-1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ