aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΉρθε για να μείνει ο Αμπντουλάγεφ

Ήρθε για να μείνει ο Αμπντουλάγεφ

ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΟΥΚΑ

Έφθασε χθες το απόγευμα στην Κύπρο, μέσω Αθήνας, ο Αράζ Αμπντουλάγεφ, για λογαριασμό της Ανόρθωσης. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα για συμβόλαιο συνεργασίας και από τη στιγμή που ξεπεράστηκε το γραφειοκρατικό εμπόδιο για την κάθοδο του παίκτη, όλα παίρνουν τον δρόμο τους για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Η άφιξη του 27χρονου επιθετικού διεθνή με το Αζερμπαϊτζάν, «φωτογραφίζει» παράλληλα τη διευθέτηση με την Καμπάλα, στην οποία αγωνιζόταν, ώστε να μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στο κυπριακό πρωτάθλημα με τα χρώματα της «Κυρίας». Εντός της ημέρας, αν όλα κυλήσουν ομαλά και υπό την προϋπόθεση των ιατρικών εξετάσεων, αναμένεται η ανακοίνωση της απόκτησης του Αμπντουλάγεφ.

Αντίθετα, πήρε παράταση η κάθοδος του Σεκού Σισέ στην Κύπρο, παρά την προφορική του συμφωνία με την Ανόρθωση. Παρ’ ότι είχε δηλωθεί ότι ο 32χρονος φορ ενημέρωσε πως πήρε την ελευθέρα του από την Αζαξιό, τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Ο διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού φέρεται να περιμένει τη διευθέτηση μιας οικονομικής εκκρεμότητας. Συγκεκριμένα, περιμένει κάποια χρήματα από τον γαλλικό σύλλογο. Γι’ αυτό και οι κυανόλευκοι θα κάνουν υπομονή, σημειώνοντας πως το θέμα θα διευθετηθεί από μέρα σε μέρα ώστε ο Σισέ να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Αναφορικά με τον δεύτερο Αζέρο παίκτη που είχε προταθεί στους κυανόλευκους (από τον ίδιο ατζέντη), η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Τουλάχιστον βάσει δεδομένων. Πρόκειται για 30χρονο αμυντικό, επίσης με διεθνείς συμμετοχές. Μια απόφαση που όπως σημειώνουν οι κυανόλευκοι, δεν συνδέεται με την περίπτωση του Γιόσιπ Κβέσιτς. Ο Βόσνιος μπακ «κόπηκε» από τα πλάνα για τη νέα σεζόν και γίνεται προσπάθεια να λυθεί το συμβόλαιό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ