aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙραόλα: «Θα αναπληρώσω την έλλειψη εμπειρίας με όραμα!»

Ιραόλα: «Θα αναπληρώσω την έλλειψη εμπειρίας με όραμα!»

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, Άντονι Ιραόλα προέβηκε σε δηλώσεις σε μέσο της Ισπανίας, και αναφέρθηκε στη νέα πρόσκληση που έχει στη ζωή του και στις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Για τη νέα του δουλειά: «Ανυπομονώ να πάω στην Κύπρο για να ξεκινήσω την προετοιμασία, να γνωρίσω τους παίκτες λίγο περισσότερο και να προχωρήσουμε μπροστά».

Γενικότερα για την ΑΕΚ: «Αναλαμβάνω μια ομάδα που έχει κάνει αρκετά καλά πράγματα, τερμάτισε στην τέταρτη θέση του κυπριακού πρωταθλήματος και θα παίξουμε στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Υπό αυτή την έννοια, υπάρχει πίεση να προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή σεζόν».

Για την έλλειψη εμπειρίας: «Είναι η πρώτη μου εμπειρία ως επαγγελματίας προπονητής, θα προσπαθήσουμε να αναπληρώσουμε αυτή την έλλειψη εμπειρίας με όραμα, βάζοντας ώρες δουλειάς για να προετοιμαστούμε καλά και να προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε με τους παίκτες που τελικά είναι το πιο σημαντικό πράγμα».

Για την βοήθεια από το τιμ του Ιδιάκεθ: «Το γεγονός ότι συνεχίζουν οι συνεργάτες του Ιδιάκεθ είναι μεγάλη βοήθεια, ξέρουν τους παίκτες και την ομάδα».

Για τους λόγους που επέλεξε ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι μια πρόκληση, μια σημαντική και ελκυστική πρόκληση. Ήθελα μια ανταγωνιστική ομάδα, που κάνει παιχνίδι, που δεν περιμένει τους αντιπάλους, με παίκτες που θέλουν να γίνουν πρωταγωνιστές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ