aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙραόλα: «Πρέπει να αντιδράσουμε, αλλιώς θα υποφέρουμε»

Ιραόλα: «Πρέπει να αντιδράσουμε, αλλιώς θα υποφέρουμε»

Συνέχεια στα εκτός έδρας παιχνίδια για την ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος (Σάββατο 08/12, 17:00). Ο προπονητής των κιτρινοπράσινων Αντόνι Ιραόλα, καθώς και ο Τέτε έκαναν δηλώσεις για την αναμέτρηση.

«Δύσκολο παιχνίδι από την στιγμή που παίζουμε εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα της Πάφος FC που είναι μία καλή ομάδα και έχει παίξει καλά παιχνίδια απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, ειδικά μετά το τελευταίο παιχνίδι στο Παραλίμνι πρέπει να αντιδράσουμε, να κάνουμε καλό παιχνίδι, να ξεκινήσουμε δυνατά και να τους βάλουμε δυσκολίες, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα υποφέρουμε. Είναι δυναμική ομάδα, προέρχεται από καλό παιχνίδι στο Κύπελλο αυτή την βδομάδα και θα πρέπει να αναμένουμε ένα δυνατό αντίπαλο.

Προφανώς και είναι το πιο μακρινό ταξίδι εδώ στην Κύπρο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε φιλάθλους για να μας υποστηρίξουν. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε ένα καλό παιχνίδι και να επιστρέψουμε με τους τρεις βαθμούς, που είναι το πιο σημαντικό για μας και τον κόσμο», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

«Θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό παιχνίδι γιατί παίζουμε εκτός έδρας σε ένα γήπεδο που για μας πάντα είναι δύσκολο. Είμαστε έτοιμοι για να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί, να πάμε εκεί για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και ελπίζω να τα καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη.
Είναι πολύ σημαντικό για μας γιατί έχουμε μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο μας. Θέλουμε να τους έχουμε στο πλευρό μας και σε αυτό το γήπεδο και ελπίζουμε να τους προσφέρουμε την νίκη», δήλωσε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ