aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙραόλα: «Ο καθένας πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του»

Ιραόλα: «Ο καθένας πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του»

Συνέντευξη στην καταλανική Mundo Deportivο παραχώρησε ο Αντόνι Ιραόλα, ο οποίος αναφέρθηκε όπως ήταν αναμενόμενο, στο διαζύγιό του με την ΑΕΚ. O Βάσκος προπονητής τόνισε ότι έφυγε σαν φίλος από την λαρνακιώτικη ομάδα και πως η εμπειρία του στην Κύπρο ήταν θετική.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Ιδιάκεθ

«Όταν αναλαμβάνεις μια ομάδα θέλεις να τελειώσεις τη σεζόν κάνοντας τη δουλειά σου. Δεν είμαι ιδιαίτερα στεναχωρημένος. Τα πράγματα πήγαν πολύ καλά μέχρι τον Δεκέμβρη. Μετά είχαμε πολλά προβλήματα, χάσαμε παίκτες λόγω τραυματισμών και στο τέλος δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε. Η εμπειρία μου στην Κύπρο ήταν πολύ θετική. Ως προπονητής, στην πρώτη μου εμπειρία, είχα τη δυνατότητα να παίξω 12 παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ, πράγμα πολύ θετικό, αλλά από στο τοπικό πρωτάθλημα μας κόστισαν ακριβά οι διάφοροι τραυματισμοί».

Διαβάστε επίσης: «Έμεινε ελεύθερος από την Λας Πάλμας, πιο κοντά στην ΑΕΚ»

Μετά από τοποθέτηση του δημοσιογράφου ότι ο Άντερ Μουρίγιο, ένας πρώην συμπαίκτης του στην Μπιλμπάο και Τεχνικός Διευθυντής στην ΑΕΚ ήταν ένας από τους ανθρώπους που τον απόλυσαν, είπε: «Ο καθένας πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον σύλλογο και το διαζύγιο μας ήταν φιλικό. Δεν τελειώσαμε άσχημα και θα συνεχίσω να είμαι φίλος με τον Άντερ».

Διαβάστε επίσης: Τσόκκος: «Ενώ έκαναν εξυπηρέτηση στην ΑΕΚ…»

Κλείνοντας, ερωτηθείς για το μέλλον του και αν θα αναλάμβανε μια ισπανική ομάδα, ο Ιραόλα είπε: «Θα κοιτάξω τις επιλογές που μπορώ να έχω, αλλά είμαι ανοικτός σε κάθε είδους προτάσεις. Δεν έχω ένα πλούσιο βιογραφικό για να αγνοήσω κάθε πρόταση. Θα πάω εκεί που με θέλουν, που πιστεύουν ότι μπορώ να προσφέρω και που θα είναι μια ωραία πρόκληση. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να προετοιμαστώ για να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος προπονητής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ