aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙραόλα και Ιγκόρ Σίλβα συστήνουν προσοχή ενόψει Αλκής

Ιραόλα και Ιγκόρ Σίλβα συστήνουν προσοχή ενόψει Αλκής

Τη σημασία της αναμέτρησης με την Αλκή υπογράμμισαν σε δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ, οι Άντονι Ιραόλα και Ιγκόρ Σίλβα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Άμεση επιστροφή στην Κυπριακή πραγματικότητα για την ομάδα μας, που αντιμετωπίζει την Αλκή στο «Αμμόχωστος Επιστροφή». Ο προπονητής μας Άντονι Ιραόλα, καθώς και ο Ιγκόρ Σίλβα έκαναν δηλώσεις για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής.

«Eίναι το τελευταίο μας παιχνίδι αυτή την σειρά αγώνων πριν την διακοπή. Για μας πάντα είναι σημαντικό. Δεν είχαμε αρκετό χρόνο να προετοιμαστούμε αφού επιστρέψαμε από την Βουλγαρία την Παρασκευή και έχουμε μόνο μία προπόνηση το Σάββατο. Αλλά πρέπει να κερδίσουμε. Χάσαμε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΛ και τώρα πρέπει να επανέλθουμε στις νίκες. Ξέρουμε τις δυσκολίες κάθε αγώνα και ιδιαίτερα αυτού του αγώνα σε αυτό το γήπεδο, στο οποίο είναι πάντα δύσκολο και έχουμε την εμπειρία από τα παιχνίδια με Νέα Σαλαμίνα και Ερμή. Θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παλέψουμε σε κάθε μπαλιά μέχρι το τελευταίο λεπτό, να βάλουμε πίεση. Αυτά πρέπει να κάνουμε, ελπίζουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι έτοιμοι και να βάλουμε όσο πιο δυνατή ομάδα για να αντιμετωπίσει την Αλκή», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

«Είναι σημαντικό παιχνίδι απέναντι στην Αλκή. Γνωρίζουμε καλά την αντίπαλο μας. Πάμε για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και πρέπει να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς πριν την διακοπή του πρωταθλήματος. Είναι σημαντικό για μας αυτό το παιχνίδι και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την νίκη», δήλωσε ο νεαρός Βραζιλιάνος αμυντικός».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ