aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙραόλα και Γκονθάλεθ στέλνουν μήνυμα ενόψει Δόξας

Ιραόλα και Γκονθάλεθ στέλνουν μήνυμα ενόψει Δόξας

Επίγνωση των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τη Δόξα έχουν ο προπονητής της ομάδας, Ιμανόλ Ιδιάκεθ και ο Ισπανός αμυντικός Μιγκέλ Γκονθάλεθ.

O Βάσκος τεχνικός παραχώρησε δηλώσεις, όπου αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη Δόξα: «Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει σημειώσει τρεις συνεχόμενες νίκες και θα έρθει με αυτοπεποίθηση. Αλλά παίζουμε στην έδρα μας, μετά από μερικές βδομάδες που παίζαμε μακριά από το ΑΕΚ Αρένα. Θέλουμε να κερδίσουμε και να είμαστε δυνατοί στην έδρα μας. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε αυτήν τη βδομάδα».

Ο Βάσκος τεχνικός αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου: «Πάντα το λέμε ότι χρειαζόμαστε την υποστήριξη από τον κόσμο μας, ειδικά όταν παίζουμε στην έδρα μας. Μετά από μερικές βδομάδες επιστρέφουμε στην Αρένα και ανυπομονούμε για να αγωνιστούμε, να τους προσφέρουμε ένα καλό παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, αρχίζοντας με θετικό τρόπο τη σειρά παιχνιδιών που μας περιμένει τις επόμενες τρεις βδομάδες», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ.

Από πλευράς ποδοσφαιριστών, ο Μίκελ Γκονθάλεθ σχολίασε: «Έχουμε ενώπιον μας ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η Δόξα έχει ξεκινήσει πάρα πολύ καλά το πρωτάθλημα. Αλλά είμαστε έτοιμοι, έχουμε επίσης ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα και θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου. Την είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας και είναι πολύ σημαντικό για μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ