aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙραόλα: «Έχουμε απουσίες αλλά και λύσεις»

Ιραόλα: «Έχουμε απουσίες αλλά και λύσεις»

Απόλυτα ειλικρινής στις τοποθετήσεις του ο Άντονι Ιραόλα, με τον τεχνικό της ΑΕΚ να μιλά για τον αυριανό αγώνα με την Ντάντολκ τονίζοντας πως οι απουσίες και το γεγονός ότι δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμοι δεν αποτελούν δικαιολογίες.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Θέλουμε πάντα την νίκη. Είναι πολύ καλή ομάδα η Ντάντολκ. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Έρχονται από Καλό σερί. Έχουν καλές μονάδες ταχύτητα στα άκρα. Έχουν καλή κατοχή στον άξονα παίζουν γρήγορα. Πολύ καλή ομάδα. Μπορούμε να το πούμε σαν δικαιολογία ότι σε σχέση με αυτούς είμαστε ακόμα ανέτοιμοι. Κάναμε καλή δουλειά στην προετοιμασία είναι δύσκολο για εμάς είναι μεγάλη πρόκληση για την ομάδα μας.  Μπορεί να έχουμε απουσίες στην άμυνα όμως για αυτό έχουμε πολλούς παίκτες στο ροστερ. Έχουμε τις λύσεις πιστεύω στους παίκτες μου. Δεν μπορώ να έχω το τελικό μου πλάνο θα το αποφασίσω μέσα από την προπόνηση την τελευταία. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο για την τακτική και με πόσους παίκτες θα αγωνιστώ στα μετόπισθεν. Είναι δύσκολο γιατί παίζουμε σε ένα γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα όμως όποιες συνθήκες και να υπάρχουν θα πάμε για 1 θετικό αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του ο Ιβάν Τρισκόφσκι επεσήμανε για τον αγώνα: «Και η Κορκ αλλά και η Ντάντολκ είναι δύσκολες1 ομάδες όμως εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτό Το παιχνίδι. Κάναμε καλή προετοιμασία. Είναι διαφορετική η χρόνια λόγω και το ότι δεν έπαιξα με την Εθνική ξεκουράστηκα είμαστε πανέτοιμοι για την πρόκληση πρέπει να τα δώσουμε όλα δεν με νοιάζουν οι ατομικές διακρίσεις αλλά γενικά πως θα πάει η ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ