aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙραόλα: «Δεν παίζεις και κάθε μέρα με την Λεβερκούζεν»

Ιραόλα: «Δεν παίζεις και κάθε μέρα με την Λεβερκούζεν»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αντόνι Ιραόλα, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με αντίπαλο την Μπάγερν Λεβερκούζεν (13/12, 22:00). Ο Βάσκος τεχνικός ανέφερε ότι η ομάδα του θα παλέψει για να βάλει δύσκολα στην ομάδα της Λεβερκούζεν και τόνισε ότι ο αγώνας είναι ένας καλός τρόπος να προετοιμαστεί η ομάδα του για το επικείμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στην συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Ιγκόρ Σίλβα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ιραόλα-Ίγκορ Σίλβα:

Αρχικό ανέφερε: «Γνωρίζουμε ότι θα είναι δυστυχώς ο τελευταίος αγώνας μας στην Ευρώπη αύριο. Είναι σημαντικός αγώνας όπως ο αγώνας της Ζυρίχης. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να τους δυσκολέψουμε. Πιστεύω είναι καλό τεστ για μας να δούμε πόσο μπορούμε να κοντράρουμε τέτοια ομάδα σε τέτοιο επίπεδο. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Μάλιστα όταν κάναμε καλό αγώνα στο πρώτο παιχνίδι στη Μπάγερ Αρένα ηττηθήκαμε. Το Γιουρόπα Λιγκ ήταν καλή διοργάνωση για μας. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Διαβάστε επίσης: Ελάχιστος θα είναι ο κόσμος της

Για το αν μπορεί να χτυπήσει τον αγώνα αύριο στο ΓΣΠ: «Αυτός είναι ο στόχος μας για αύριο. Πρέπει να μην μείνουμε πάλι στις εντυπώσεις. Ανταγωνιστήκαμε τις ομάδες μεγάλου επιπέδου στους ομίλους. Πρέπει να σκοράρουμε όταν βρίσκουμε λιγοστές ευκαιρίες. Αυτές οι ομάδες δεν σου επιτρέπουν να κάνει πολλές ευκαιρίες».

Για το αν θα προφυλάξει κάποιους ποδοσφαιριστές: «Δεν παίζουμε με την Μπάγερ Λεβερκούζεν κάθε μέρα. Προέχει αυτός ο αγώνας και μετά ο Απόλλωνας. Δίνουμε απόλυτα την προσοχή μας στο αυριανό παιχνίδι. Θέλουμε να βάλουμε δυο ανταγωνιστικές ενδεκάδες και στα δυο παιχνίδια».

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Απέναντι οι Γερμανοί, στο μυαλό οι Λεμεσιανοί

Για το κλίμα στην ομάδα μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα: «Είναι ο καλύτερος τρόπος να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Πρέπει αύριο να κάνουμε καλή εμφάνιση».

Οι δηλώσεις του Ιγκόρ Σίλβα: «Για μας αυτό που έχουμε κατά νου είναι ότι είναι καλή ευκαιρία να παίξουμε σε τέτοιο επίπεδο. Είναι το τελευταίο μας και θέλουμε να κάνουμε καλή εμφάνιση. Προερχόμαστε από δυο ήττες και θέλουμε να δείξουμε την δυναμικότητα μας. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά για αρκετούς παίκτες από εμάς που αγωνιζόμαστε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ