aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙωάννου: Η πρώτη και η… αστραπιαία «εκτόξευση» της ρήτρας

Ιωάννου: Η πρώτη και η… αστραπιαία «εκτόξευση» της ρήτρας

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Για πρώτη φορά ο Μιχάλης Ιωάννου άρχισε ως βασικός με τον Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο και χρησιμοποιήθηκε στο δεξί άκρο της άμυνας, κάτι που αναμενόταν άλλωστε βάσει των ρεπορτάζ της προηγούμενης εβδομάδας. Αν εξαιρέσουμε το λανθασμένο γύρισμα στο 37’ με την ΑΕΛ, η συνολική παρουσία του κρίνεται θετική.

Δεν έκανε το κάτι παραπάνω, αλλά κράτησε καλά τη θέση του και ήταν σωστός. Μετά από το λάθος του, ήταν ακόμη πιο προσεκτικός και σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Ανόρθωση μέχρι το 2023 και η διοίκηση του έχει προσφέρει αναπροσαρμογή συμβολαίου με αυξημένες απολαβές και συνάμα μεγάλη διαφοροποίηση στο ποσό της ρήτρας. Λέγεται ότι όποια ομάδα θελήσει να κάνει δικό της τον Ιωάννου θα πρέπει να καταβάλλει περίπου 600.000 στην ομάδα της Αμμοχώστου. Όση είναι και η νέα ρήτρα στο συμβόλαιο του διεθνούς ποδοσφαιριστή, ενώ προηγουμένως το ποσό ήταν στις 200.000. Η προσφυγική ομάδα, για να προβεί στην κίνηση αυτή, έλαβε υπόψη κάποιες παραμέτρους.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Η απόφαση για «Σίφο» ενόψει Απόλλωνα

Αναμφίβολα λήφθηκε υπόψη το ταλέντο του νεαρού για το οποίο έχουσι γνώσιν όλοι στο τεχνικό τιμ και κυρίως ο προπονητής του Τιμούρ Κετσπάγια, η πίστη ότι θα ανελιχθεί σε σπουδαίο παίκτη και το γεγονός πως το… πλασάρισμά του σε άλλες ομάδες άρχισε από την περσινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ο «κατάσκοπος» Τιμούρ που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τον περασμένο Οκτώβριο διέρρευσε από ελλαδικά ΜΜΕ ότι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, ενδιαφέρθηκαν δήθεν για την απόκτησή του. Διότι άλλο είναι να γίνεται προσπάθεια ώστε τα δύο μεγαθήρια του ελληνικού πρωταθλήματος να αξιολογήσουν τον Ιωάννου κι άλλο το υπαρκτό ενδιαφέρον. Εδώ που τα λέμε όμως, καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει. Η Ανόρθωση, όπως και να ‘χει, προχώρησε άμεσα και εγκαίρως σε συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και με τη συμφωνία να υλοποιείται, διαφύλαξε ένα σημαντικό περιουσιακό της στοιχείο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ