aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΊντερ: Την Τρίτη στο Μιλάνο ο Χακίμι για ιατρικά και υπογραφές

Ίντερ: Την Τρίτη στο Μιλάνο ο Χακίμι για ιατρικά και υπογραφές

Ολοκληρώνεται μέσα στις επόμενες ώρες η μεταγραφή του Ασράφ Χακίμι από την Ρεάλ Μαδρίτης στην Ίντερ, η οποία θέλει και τον Ρόμπιν Γκόσενς από την Αταλάντα.

Παίκτης της Ίντερ πρέπει να θεωρείται ο Ασράφ Χακίμι, για τον οποίο οι Νερατζούρι συμφώνησαν με την Ρεάλ Μαδρίτης για ένα ποσό της τάξεως των σαράντα εκατομμυρίων ευρώ, συν πέντε για διάφορα μπόνους.

Ο 22χρονος Μαροκινός δεξιός μπακ – χαφ, ο οποίος έκανε μια εξαιρετική διετία στην Μπορούσια Ντόρτμουντ ως δανεικός από την Βασίλισσα, αναμένεται την Τρίτη (30/6) στο Μιλάνο, ώστε να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να υπογράψει στον ιταλικό σύλλογο.

Εκτός από τον Χακίμι, τον οποίο «γλυκοκοίταζαν» Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Σίτι και θα εισπράττει πέντε εκατομμύρια ευρώ ετησίως, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε θέλει να ενισχύσει και άλλο τα άκρα της με τον Ολλανδό αριστερό μπακ – χαφ Ρόμπιν Γκόσενς, ο οποίος κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις στην Αταλάντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ