aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΊντερ: Ο Μουρίνιο έστεψε πρωταθλητές τους νερατζούρι

Ίντερ: Ο Μουρίνιο έστεψε πρωταθλητές τους νερατζούρι

Μπορεί στο τιμόνι της Ίντερ πλέον να βρίσκεται ένας προπονητής με τον οποίο “έφαγαν τα μουστάκια τους” στο διάστημα που κοντραρίστηκαν στην Premier League, ωστόσο ο Ζοζέ Μουρίνιο θεωρεί πως ο Αντόνιο Κόντε θα τα πάει πολύ καλά στους νερατζούρι από την πρώτη του σεζόν.

Για την ακρίβεια όχι απλά καλά, αλλά θα την οδηγήσει στην κατάκτηση του σκουντέτο, τίτλο που οι Μιλανέζοι πανηγύρισαν για τελευταία φορα το 2010 όταν και πήραν το τρεμπλ με τον ίδιο στον πάγκο τους.

“Η Ίντερ θα κατακτήσει φέτος την Serie A. Είμαι σίγουρος για αυτό”, τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός στο πλαίσιο της παρουσίας του στο Γκραν Πρι του Silverstone, με τον “special one” να αποκαλύπτει επιπρόσθετα πως αυτή την περίοδο κάνει μαθήματα γερμανικών.

“Όχι, τα μαθήματα δεν έχουν να κάνουν με την επόμενη ομάδα μου. Μελετώ γερμανικά επειδή μου λείπει αυτή η γλώσσα. Μιλάω αγγλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, γαλλικά, ιταλικά.

Φυσικά, δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να δουλέψω και στην Γερμανία”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ