aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΊντερ: Ο Μαρότα επιβεβαίωσε ότι ο Έρικσεν είναι… φευγάτος!

Ίντερ: Ο Μαρότα επιβεβαίωσε ότι ο Έρικσεν είναι… φευγάτος!

Έχει «παίξει» ως σενάριο, τις τελευταίες εβδομάδες. Πλέον είναι και… επίσημο. Ο Κρίστιαν Έρικσεν βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Ίντερ, ένα μόλις ένα χρόνο μετά την απόκτησή του από την Τότεναμ!

Τάδε έφη, Τζουζέπε Μαρότα, με τον αθλητικό διευθυντή των «νερατζούρι» να… ξεκαθαρίζει το τοπίο, μέσω δηλώσεων που έκανε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο «Skysports».

«Μπορώ να επιβεβαιώσω πως ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι στη λίστα προς μεταγραφή. Θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο. Δεν είναι λειτουργικός στα δικά μας πλάνα και είχε δυσκολίες εδώ στην Ίντερ. Πιστεύω πως είναι το καλύτερο για τον Κρίστιαν να φύγει και να πάει κάπου όπου θα υπάρχει περισσότερος χώρος για αυτόν», ανέφερε για την περίπτωση του Δανού μέσου ο Ιταλός παράγοντας.

Μάλιστα, η Άρσεναλ φέρεται να έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του Ερικσεν ενώ οι «κανονιέρηδες» είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν άμεσα και τις διαπραγματεύσεις, για κάνουν ξανά κάτοικο… Λονδίνου τον 28χρονο άσο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ