aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙνσίνιε: «Η καρδιά μου χτυπάει για τη Νάπολι»

Ινσίνιε: «Η καρδιά μου χτυπάει για τη Νάπολι»

Την ελπίδα ότι θα φοράει τη φανέλα της Νάπολι ως το τέλος της καριέρας του εξέφρασε για ακόμα μία φορά ο Λορέντζο Ινσίνιε, αφού η καρδιά του «χτυπάει μόνο για αυτή την ομάδα».

Ο 26χρονος επιθετικός είναι ο μόνος βέρος Ναπολιτάνος στο δυναμικό των «παρτενοπέι» αυτή τη στιγμή και πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2022.

«Ελπίζω ότι θα φοράω για πάντα αυτή τη φανέλα, αφού αυτό ήταν το μόνο που ήθελα ανέκαθεν. Πρόκειται βέβαια για ένα θέμα που δεν εξαρτάται μόνο από τον παίκτη, αλλά και από την ομάδα, αλλά ανανέωσα το συμβόλαιό μου και είμαι χαρούμενος», επέμεινε σε συνέντευξή του στην «Corriere dello Sport».
 
«Μεγάλωσα στο Φραταματζιόρε και ζω ακόμα εκεί, στα προάστια της Νάπολης. Εχω ακούσει παίκτες να απορρίπτουν την ιδέα της μεταγραφής στην ομάδα, επειδή πιστεύουν ότι η πόλη είναι επικίνδυνη. Θέλω να τους πω ότι η Νάπολη σου δίνει πάρα πολλά και ότι πρέπει να δοκιμάσουν να ζήσουν εδώ», συμπλήρωσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ