aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙνιέστα: «Θέλω να αποσυρθώ στην Μπάρτσα»

Ινιέστα: «Θέλω να αποσυρθώ στην Μπάρτσα»

Ο Αντρές Ινιέστα, θέλει να κλείσει την καριέρα στην Μπαρτσελόνα όπως δήλωσε στα εγκαίνια του «Cruyff Court Andres Iniesta». Ο «Αντρεσίτο» δεν έχει υπογράψει ακόμα την επέκταση της συνεργασίας του με τους Καταλανούς, ωστόσο όπως είπε και ο ίδιος, το γεγονός αυτό δεν τον προβληματίζει, αφού… αργά ή γρήγορα θα πέσουν οι υπογραφές.

Ο αρχηγός των μπλαουγκράνα είπε στο περιθώριο της εκδήλωσης: «Ένα από τα πιο ωραία πράγματα που μπορεί κάποιος να κάνει για τον κόσμο του ή το χωριό του είναι να καταφέρει να βελτιώσει κάποια πράγματα, σε αυτή την περίπτωση σε αθλητικό επίπεδο», με αφορμή το γεγονός πως το «ίδρυμα Κρόιφ», έχει κατασκευάσει συνολικά 231 γήπεδα σε 31 χώρες με το τελευταίο να βρίσκεται στο χωριό Φουεντελαμπίγια του Αλμπαθέτε.

Η μεγάλη δόξα της Μπάρτσα επανέλαβε ότι «πάντα δήλωνα ότι θα μου άρεσε να κλείσω την καριέρα μου στην Μπάρτσα, τον σύλλογο στον οποίο βρίσκομαι από τα δώδεκά μου χρόνια. Είναι νωρίς για να αποφασίσω ακόμα για το μέλλον μου, γιατί έχω χρόνια για να αποδώσω στο υψηλότερο επίπεδο».

Ο Ισπανός μέσος συνέχισε λέγοντας: «Δεν με προβληματίζει η ανανέωσή μου με την Μπάρτσα, γιατί είμαι συγκεντρωμένος στο να ξεκουραστώ, να γεμίσω μπαταρίες και να κάνω μια μεγάλη σεζόν».

Ο 33χρονος διεθνής αναφέρθηκε και στον νέο προπονητή της Μπαρτσελόνα: «O Βαλβέρδε μπορεί να ταιριάξει τέλεια στη Μπάρτσα. Για φέτος θα ήταν καλό να ξεκινήσουμε τη σεζόν με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ισπανίας κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ