aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙνφαντίνο: «Προσπαθούμε για 48 ομάδες στο Μουντιάλ του Κατάρ»

Ινφαντίνο: «Προσπαθούμε για 48 ομάδες στο Μουντιάλ του Κατάρ»

Έχουν περάσει σχεδόν έξι μήνες από την ολοκλήρωση του Μουντιάλ της Ρωσίας και στη ΦΙΦΑ σκέφτονται ήδη την διοργάνωση που θα λάβει χώρα σε τέσσερα περίπου χρόνια στο Κατάρ. Όλα έδειχναν πως αυτή θα ήταν και η τελευταία που θα περιλαμβάνει τη συμμετοχή 32 ομάδων, αλλά τελικά στην Παγκόσμια ομοσπονδία έχουν διαφορετικά σχέδια.

Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα (2/1), ο Τζιάνι Ινφαντίνο αποκάλυψε τα σχέδιά του για το ερχόμενο Μουντιάλ. Αν και είχε ανακοινωθεί πως η διοργάνωση του 2026 θα είναι η πρώτη με 48 ομάδες, τελικά υπάρχουν πιθανότητες να μην συμβεί. Όπως ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας, υπάρχουν σκέψεις για ύπαρξη 48 ομάδων στο Μουντιάλ του Κατάρ. Μάλιστα, τόνισε πως γίνονται ήδη προσπάθειες για να πάρει αυτή η ιδέα σάρκα και οστά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ιταλός: «Αν νομίζετε πως είναι καλό να έχουμε 48 ομάδες στο Παγκόσμιο Κύπελλο, γιατί να μην το προσπαθήσουμε τέσσερα χρόνια νωρίτερα; Γι’ αυτό αναλύουμε γίνεται να έχουμε 48 ομάδες είδη από το 2022. Το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ θα έχει σίγουρα 32 ομάδες. Προφανώς, αν μπορούμε να τις αυξήσουμε σε 48 και να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο, θα το προσπαθήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ