aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗμίχρονο και... βαθμός για Γκλάντμπαχ και Βόλφσμπουργκ

Ημίχρονο και… βαθμός για Γκλάντμπαχ και Βόλφσμπουργκ

Γκλάντμπαχ και Βόλφσμπουργκ ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1, στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία στα σημερινά (17/10) ματς της 4ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Τα «πουλάρια» ήταν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο είδαν τον Χόφμαν να έχει κεφαλιά στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Κάστεελς, στο 21’.

Ενώ ο ίδιος παίκτης είδε μια ακόμα καλή του προσπάθεια, από πάσα του Κράμερ, να περνάει ελάχιστα άουτ, στο 35ο λεπτό. Με τους φιλοξενούμενους να δυσκολεύονται σημαντικά στην επίθεσή τους και το 0-0 να διατηρείται ως την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη, η Βόλφσμπουργκ βελτίωσε την εικόνα της, πήρε μέτρα στο γήπεδο και λίγο μετά τη μία ώρα αγώνα ο Άρνολντ δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Ζόμερ, που απέκρουσε με δυσκολία το μακρινό σουτ του…

Ωστόσο, ήταν η Γκλάντμπαχ αυτή που πήρε προβάδισμα στο σκορ, καθώς ο Κάστεελς ανέτρεψε τον Τουράμ στο 74’, ο Χόφμαν ανέλαβε την εκτέλεση μετά από… τέσσερα λεπτά, με τον γκολκίπερ των «λύκων» να πέφτει σωστά αριστερά αλλά να μην αποτρέπει το 1-0!

Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους για περισσότερο από επτά λεπτά, καθώς ο Βέγκχορστ μετά από ασίστ του Μπακου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζόμερ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για την Βόλφσμπουργκ, που πήρε έτσι την τέταρτη ισοπαλία μετά από ισάριθμες αγωνιστικές.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:
Σάββατο 17/10
Χόφενχαϊμ-Μπορούσια Ντόρτμουντ 0-1
(76’ Ρόις)

Φράιμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης 1-1
(15’ Λίνχαρτ – 25’ (πεν.) Φίλκρουγκ)

Χέρτα Βερολίνου-Στουτγκάρδη 0-2
(9΄ Κεμπφ, 68’ Κάστρο)

Μάιντς-Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-1
(30’ Αλάριο)

Άουγκσμπουργκ-Λειψία 0-2
(45’ Ανχελίνιο, 66’ Πούλσεν)

Αρμίνια Μπίλεφελντ-Μπάγερν Μονάχου 1-4
(59’ Ντόαν – 8’, 51’ Μίλερ, 25’, 45’+1’ Λεβαντόβσκι)

Γκλάντμπαχ-Βόλφσμπουργκ 1-1
(78’ (πεν.) Χόφμαν – 85’ Βέγκχορστ)

Κυριακή 18/10
Κολωνία-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 16:30
Σάλκε-Ουνιόν Βερολίνου 19:00

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ