aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗμέρες περίεργες για τη διαιτησία στην Ευρώπη!

Ημέρες περίεργες για τη διαιτησία στην Ευρώπη!

Πρόβλημα με το επίπεδο της διαιτησίας στην γαλλική Ligue 1, έθεσε ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν Νάσερ Αλ-Kελαϊφί, μετά τη ήττα (3-1) της ομάδας του στη Νίκαια.

«Αν θέλουμε να αναπτύξουμε την Ligue 1 θα πρέπει επίσης να αναπτύξουμε και να κάνουμε καλύτερη τη διαιτησία, γιατί πραγματικά είναι ένας εφιάλτης», δήλωσε ο Αλ-Κελαϊφί μετά από έναν αγώνα όπου «Παριζιάνοι» Τιάγκο Μότα και Ανχελ Ντι Μαρία αποβλήθηκαν στο 90’ και στις καθυστερήσεις αντίστοιχα, και όπου η ομάδα του θα μπορούσε να είχε κερδίσει ένα πέναλτι για φάουλ του Ρικάρντο Περέιρα στον Ντράξλερ.

«Δεν μιλώ για τις κόκκινες κάρτες, αλλά γενικά,» δήλωσε ο ηγέτης της Παρί Σ.Ζ , προσθέτοντας: «Δεν λέω ότι χάσαμε εξαιτίας της διαιτησίας, αλλά αν θέλουμε ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου, θα πρέπει πραγματικά να έχουμε καλύτερους διαιτητές. Η Νις άξιζε τους τρεις βαθμούς, εμείς δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ