aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗμέρα τιμής προς τους Κλαδά και Κακουλλή

Ημέρα τιμής προς τους Κλαδά και Κακουλλή

H διοίκηση της ΑΕΛ ενημερώνει ότι δια χειρός του προέδρου κ. Ανδρέα Σοφοκλέους θα τιμήσει μπροστά από την Ανατολική κερκίδα τους επί σειρά ετών ακούραστους εργάτες της ομάδας κ. Μιχάλη Κλαδά και κ. Ανδρέα Κακουλλή.

Αναλυτικά:

«ΑΕΛίστες, σήμερα είναι μέρα τιμής προς δυο ανθρώπους που έδωσαν και δίνουν πολλά στα αποδυτήρια της ομάδας μας και στην ΑΕΛ γενικότερα. Σήμερα στις 18:40 ακριβώς η Διοίκηση της ΑΕΛ δια χειρός του προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους θα τιμήσει μπροστά από την Ανατολική κερκίδα τους επί σειρά ετών ακούραστους εργάτες της ομάδας μας Μιχάλη Κλαδά και Ανδρέα Κακουλλή.

Να είστε όλοι εκεί και να τους προσφέρετε απλόχερα το χειροκρότημα σας γιατί το αξίζουν. Η Αθλητική Ένωση Λεμεσού αναγνωρίζει και τιμά τους δυο αφανείς ήρωες έτσι όπως τους αρμόζει! Τα εισιτήρια θα προπωλούνται στα ταμεία του γηπέδου από τις 17:30.

Τιμή: Κανονικό €15 – Μαθητικό €12.

Όλοι στο πλευρό της ομάδας μας! Όλοι μαζί ενωμένοι να σπρώξουμε τα παιδιά μας για μια μεγάλη 90′ μάχη και μια μεγάλη νίκη! Στηρίξτε με όλη τη δύναμη της ψυχής σας τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας! Όλοι εκεί, όλα στα κίτρινα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ