aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗμέρα… Μαουρίσιο στη Νέα Σαλαμίνα

Ημέρα… Μαουρίσιο στη Νέα Σαλαμίνα

Το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της Νέας Σαλαμίνας, ο Κορδέιρο Μαουρίσιο, αναμένόταν τα ξημερώματα (8/8) στην Κύπρο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα εξελιχθούν καλώς θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιό του, που θα είναι μονοετές αλλά με δικαίωμα στην Νέα Σαλαμίνα εάν το επιθυμεί να το ανανέωση για άλλον ένα χρόνο.

Ο 26χρονος επιθετικός θα βγει για δεύτερη φορά εκτός Βραζιλίας. Η πρώτη ήταν την τριετία 2015-18, όταν αγωνίστηκε στις Χάποελ Κιριάτ και Άσντοντ, ομάδες του Ισραήλ. Θεωρείται μια εξαιρετική επιλογή για τους ερυθρόλευκους, απομένει να το επιβεβαιώσει με τις επιδόσεις του στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μαουρίσιο θα στρωθεί αμέσως στη δουλειά, με στόχο να φθάσει το συντομότερο στο επίπεδο ετοιμότητας των νέων συμπαικτών του. Με τον Βραζιλιάνο, η Νέα Σαλαμίνα ολοκλήρωσε τον σχεδιασμό της.

Αύριο η ομάδα της Αμμοχώστου θα αναμετρηθεί με τη Δόξα, σ’ ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο «Αμμόχωστος» και θα αρχίσει στις 19:30. Τα νέα αποκτήματα και όχι μόνο, θα αποτελέσουν πόλο έλξης για τους φίλους της Νέας Σαλαμίνας που θα δώσουν μαζικό «παρών». Σ’ αυτό θα συμβάλει και το γεγονός ότι, δεν απαιτείται η Κάρτα Φιλάθλου. Όπως ενημέρωσε ο Σύλλογος της Αμμοχώστου, η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ και η είσοδος για τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα είναι δωρεάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ