aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ήμασταν θυμωμένοι, θα πετύχω 15 γκολ»

«Ήμασταν θυμωμένοι, θα πετύχω 15 γκολ»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Έχει έρθει για να κάνει τη διαφορά στην κορυφή της επίθεσης αλλά για την ώρα δεν το έχει πετύχει. Αν και στα φιλικά της προετοιμασίας έδειξε καλά στοιχεία, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά φαίνεται ότι ακόμη ψάχνεται. Ο Ρόνι Λέβι όμως πιστεύει σε αυτόν και θεωρεί ότι σύντομα θα αρχίσει να σκοράρει, φορτώνοντας με τέρματα το αντίπαλο πλεκτό. Το ένα γκολ που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής δεν είναι ικανοποιητικός αριθμός, όμως ο ίδιος πιστεύει ότι δεν θα αργήσει η ώρα που θα πάρει μπρος. Μάλιστα, μιλώντας στο «Goal», έβαλε ως στόχο να πετύχει 15 τέρματα φέτος. Αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα για το οποίο είπε μεταξύ άλλων ότι οι παίκτες ήταν θυμωμένοι μετά την κόκκινη του Σιβού.

-Αμπουμπακάρ, κερδίσατε ένα βαθμό απέναντι στον Απόλλωνα. Σε ικανοποιεί;

«Δεν είμαι χαρούμενος. Ο συμπαίκτης μου πήρε κόκκινη κάρτα. Και μετά την αποβολή η ομάδα δούλεψε πολύ καλά. Όλοι ήμασταν δυνατοί γι’ αυτό το παιχνίδι και αυτό με κάνει πολύ δυνατό».

-Η Ανόρθωση παρόλο που έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι το πάλεψε, πίστεψε ότι μπορεί να πάρει το βαθμολογικό όφελος και στο τέλος τα κατάφερε. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για σας;

«Όλοι παλέψαμε και ήμασταν θυμωμένοι που βρεθήκαμε σε αυτή την κατάσταση. Έβλεπα στα μάτια όλων ότι ήθελαν να δουλέψουν για την ομάδα και να έρθει το θετικό αποτέλεσμα».

-Βρίσκεσαι στην Κύπρο μερικούς μήνες, πώς είναι για σένα;

«Είμαι πολύ καλά, είμαι χαρούμενος».

 -Οι οπαδοί είναι απαιτητικοί και περιμένουν περισσότερα γκολ από σένα.

«Ναι, το ξέρω. Θα παίζω και θα αρχίσω να σκοράρω. Αυτό δεν είναι πρόβλημα».

-Πόσα γκολ προσδοκείς πως θα σκοράρεις στην τρέχουσα περίοδο;

«15 τέρματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ