aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ήμασταν καλύτεροι ακόμη και από ομάδες που κυνηγάνε Ευρώπη»

«Ήμασταν καλύτεροι ακόμη και από ομάδες που κυνηγάνε Ευρώπη»

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος, έπειτα από την ήττα που δέχθηκε η ομάδα του με 1-3 από τον Απόλλωνα στο «Αμμόχωστος» στο φινάλε της 22ης αγωνιστικής και τελευταίας για την α’ φάση.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Είναι πολύ αρνητικό να παίζεις ωραίο ποδόσφαιρο, να κυριαρχείς να μην καταφέρνεις να έχεις βαθμολογικό όφελος. Με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά όπου μπήκε δυνατά ο Απόλλωνας και πήρε προβάδισμα, στο υπόλοιπο ματς ήμασταν κυρίαρχοι και από αβίαστο λάθος χάσαμε το πρωτάθλημα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, συνεχίζουμε. Δεν είναι καλό που συνεχίζουμε στο β’ γκρουπ, αξίζουμε πολύ περισσότερα, η ομάδα μας ήταν ανταγωνιστική σε πολλά ματς και ειδικά απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους, ήμασταν πολύ καλύτεροι.

Παίξαμε καλύτερα ακόμη και από τις ομάδες που διεκδικούν έξοδο στην Ευρώπη. Αδικήσαμε τον εαυτό μας. Μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς και να ήμασταν άνετα στην εξάδα. Το σύνολό μας είναι από τα καλύτερα στο πρωτάθλημα. Όλοι φέρουμε ευθύνη για τα λάθη μας. Κτίζεται κάτι καλό, θα κάνουμε έναν απολογισμό για το τι έφταιξε και δεν τα καταφέραμε. Θα γίνει αυτοκριτική, ανασκόπηση ώστε να δούμε τα λάθη μας και να προσχωρήσουμε. Δεν έχουμε πληροφόρηση για τον τραυματισμό του Ελουντού θα διαφανεί μετά από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ