aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗλίας: «Δεν ήταν τυχαίες οι μετεγγραφές» (τι είπε για αποχωρήσεις)

Ηλίας: «Δεν ήταν τυχαίες οι μετεγγραφές» (τι είπε για αποχωρήσεις)

Πεπεισμένος ότι οι μετεγγραφικές προσθήκες της ΑΕΚ τον Ιανουάριο θα βοηθήσουν την ομάδα της Λάρνακας και θα προσθέσουν ποιότητα στους Λαρνακείς, δήλωσε ο Ηλίας Χαραλάμπους. Ο Κύπριος προπονητής επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Κάσες, όχι όμως του Μοϊσόφ τον οποίο επίσης οι πληροφορίες θέλουν να φεύγει. Μιλώντας για τον αγώνα με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου ο Κύπριος τεχνικός επεσήμανε ότι οι «βυσσινί» αδικούνται για την βαθμολογική τους θέση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Μας προβληματίζει πάρα πολύ. Από την αρχή της σεζόν έχουμε διάφορα και είναι κάτι που το ψάχνουμε. Δυστυχώς φέτος οι τραυματισμοί είναι αρκετοί. Οι πρώτοι που δεν θέλουμε να έχουμε τραυματισμούς είμαστε εμείς το προπονητικό τιμ, γιατί στερούμαστε παίκτες και το ψάχνουμε για να βρούμε τη λύση. Δυστυχώς συμβαίνει και σε άλλες ομάδες αλλά ασχολούμαστε με τη δική μας ομάδα. Θα αποφασίσει ο τεχνικός διευθυντής για το ποιος θα έρθει για γυμναστής.

Έχει βελτιωθεί αισθητά η ΕΝΠ, την αδικεί η βαθμολογική της θέση. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε και τη Δευτέρα. Είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση και θα πάμε για τους τρεις βαθμούς. Δεν κάναμε τυχαία τις επιλογές στις μετεγγραφές. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσουν. Είναι παίκτες με αρκετή ποιότητα και έχουν τα χαρακτηριστικά να αγωνιστούν στην ομάδα μας.

Νιώθω πολύ καλά. Μου δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα και νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες γιατί δίνουν το μάξιμουμ και θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να βελτιωθεί η ομάδα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου».

Για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν: «Ο Κάσες είναι ο τρίτος, γίνονται σκέψεις για τον επόμενο».

Aπό πλευράς παικτών, μίλησε ο Αβραάμ Γκονθάλεθ: «Θα είναι δύσκολο αλλά και πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να ανέβουμε στο βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα πρέπει να κερδίσει. Κάναμε καλή δουλειά και έχουμε καλή ψυχολογία για το παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος με όσα είδα μέχρι στιγμής. Μία καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Νιώθω καλά με την ομάδα, την πόλη και όλους. Θέλω λίγο χρόνο ακόμη για να έχω ξεκάθαρη εικόνα για το επίπεδο του πρωταθλήματος», δήλωσε o Iσπανός μέσος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ