aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙκάρντι: «Τα πάντα για να μείνω στην Παρί»

Ικάρντι: «Τα πάντα για να μείνω στην Παρί»

Ό, τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν και μετά τη λήξη του δανεισμού του από την Ίντερ (το ερχόμενο καλοκαίρι) είναι αποφασισμένος να κάνει ο Μάουρο Ικάρντι.

«Είναι τεράστια τιμή να αγωνίζεσαι για την Παρί Σεν Ζερμέν, ένα από τα καλύτερα κλαμπ στον κόσμο. Θα κάνω τα πάντα για να μείνω», δήλωσε στο «RMC» ο 26χρονος επιθετικός των πρωταθλητών Γαλλίας.

Ο Ικάρντι έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την «περιπέτειά» του με τους Παριζιάνους, με τη φανέλα των οποίων έχει σκοράρει ήδη εφτά γκολ σε οκτώ εμφανίσεις. Εφόσον συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς είναι κάτι παραπάνω από πιθανό η ομάδα του να καλύψει τη ρήτρα των 70 εκατ. ευρώ που συμπεριλήφθηκε στη συμφωνία της με τους «νερατζούρι».

«Ο Οκτώβρης ήταν ένας θετικός μήνας, ωστόσο πρέπει να κάνω ακόμα πολλά πράγματα. Πρέπει να συνεχίσω έτσι και τους επόμενους μήνες. Να δίνω ό, τι έχω στον αγωνιστικό χώρο. Θα δούμε το αν θα μείνω στο τέλος της σεζόν. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλω να κάνω. Γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ», υπογράμμισε ο Αργεντινός στράικερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ