aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙκάρντι και... τέζα η Μίλαν (vid)

Ικάρντι και… τέζα η Μίλαν (vid)

Το ρόστερ της ξεχειλίζει από ποιότητα, αλλά ο τρόπος που παίζει, ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα παιχνίδια είναι φέτος… ψυχοβγαλτικός. Λες και θέλει να δοκιμάζει τις αντοχές στο νευρικό σύστημα των οπαδών της.

Με την Τότεναμ γύρισε το ματς με δύο γκολ στα χασομέρια. Με την Σαμπντόρια χρειάστηκε να φτάσουμε μέχρι το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων μέχρι να έρθει το 0-1 από τον Μπρόζοβιτς.

Το ίδιο έργο (με πιο ηδονικό τρόπο λόγω αντιπάλου) παίχτηκε σε επανάληψη και απέναντι στην Μίλαν. Όλα έδειχναν «λευκή» ισοπαλία μέχρι που στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, μία συστημένη σέντρα του Βεσίνο στο δεύτερο δοκάρι βρήκε τον Ικάρντι και ο Αργεντινός με καρφωτή κεφαλιά έκρινε το ντέρμπι με τους «ροσονέρι» που δεν άξιζαν να πάρουν απολύτως τίποτα από το παιχνίδι.

Μία απόλυτα παθητική εμφάνιση από την ομάδα του Γκατούζο, που σώθηκε στο πρώτο μέρος λόγω της αστοχίας των «νερατζούρι» που είχαν δοκάρι με τον Ντε Φράι, ακυρωθέν γκολ με τον Ικάρντι και αμέτρητες χαμένες ευκαιρίες που έμειναν με το… παραλίγο.

Η Μίλαν ανέπνευσε λιγάκι στην επανάληψη, αποφόρτισε λίγο την πίεση, όμως εντέλει δεν στάθηκε επάξια στο γήπεδο.

Η Ίντερ με τον κλασικό της φετινό τρόπο έφτασε στην 7η συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και με το 1-0 έκανε ακόμα πιο δύσκολη την θέση του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της Μίλαν, που ούτε φέτος μπορεί να σηκώσει κεφάλι…


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ