aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙκανοποίησε τη Γιουβέντους ο μικρός Κύπριος μπακ-χαφ

Ικανοποίησε τη Γιουβέντους ο μικρός Κύπριος μπακ-χαφ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας ενημερώνει ότι ο 16χρονος ποδοσφαιριστής Θωμάς Νικολάου, πέρασε με επιτυχία τα δοκιμαστικά στην Ιταλία για χάρη της Γιουβέντους και τον Δεκέμβριο θα παρευρεθεί ξανά στην Ιταλία κατόπιν επίσημης ειδοποίησης που έλαβε το σωματείο.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ενημερώνει ότι ο δεκαεξάχρονος ποδοσφαιριστής μας Θωμάς Νικολάου, πέρασε με επιτυχία τα δοκιμαστικά στην Ιταλία για χάρη της Junentus FC και τον Δεκέμβριο θα παρευρεθεί ξανά στην Ιταλία κατόπιν επίσημης ειδοποίησης που έλαβε το σωματείο μας!

Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής μας αγωνίζεται σε όλη την αριστερή πτέρυγα και είναι διεθνής με την εθνική μας ομάδα κάτω των 17. Βρίσκεται στο ρόστερ της Α’ ομάδας της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου και έχει υπογράψει το καλοκαίρι του 2017 πολυετές επαγγελματικό συμβόλαιο. Ευχόμαστε στον Θωμά πολλές τέτοιες επιτυχίες και να έχει ένα λαμπρό ποδοσφαιρικό μέλλον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ