aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙκανή να συνεχίσει το ταξίδι

Ικανή να συνεχίσει το ταξίδι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δημιουργία ευκαιριών, ένα γκολ, τρία δοκάρια και εκτός έδρας νίκη επί της Προγκρές που της δίνει το πλεονέκτημα για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, ήταν ο επιθετικός απολογισμός της ΑΕΛ στο Λουξεμβούργο. Οι γαλαζοκίτρινοι κρατάνε το 1-0 και το σημαντικό προβάδισμα που τους δίνει.

Βέβαια, τίποτε δεν τέλειωσε για την ομάδα της Λεμεσού, η οποία θα χρειαστεί να παρουσιαστεί το ίδιο σοβαρή και στον επαναληπτικό. Εάν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, στη συνέχεια θα βρει την Αούστρια Βιέννης στον δρόμο της.

Οι γαλαζοκίτρινοι παρουσιάστηκαν σοβαροί και πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν. Μερικά λάθη στην άμυνα, τα «καθάρισε» ο Βοζίνια. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ, επιλέγοντας το αρχικό σχήμα, προτίμησε τον Αρτούρ Ρεζέντε για πρώτη φορά στη μεσαία γραμμή, ενώ για δεύτερο παιχνίδι έπαιξε ως βασικός ο Μπενίτεθ. Οι δύο παίκτες ανταποκρίθηκαν στις συνθήκες του παιχνιδιού και έδειξαν πως ο χρόνος δουλεύει και γι’ αυτούς.

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη στην επανάληψη, χάνοντας ευκαιρίες, με πιο κλασικές αυτές των Φιντέλις και Ηλία προς το τέλος της αναμέτρησης. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο αφού η Προγκρές, παρότι δεν ήταν δημιουργική στην επίθεση, αποδείχθηκε σκληρό καρύδι. Η ΑΕΛ όμως έφυγε νικήτρια από το Λουξεμβούργο και αυτό μέτρησε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ