aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ηγεμονικό» συμβόλαιο στον Ντε Μπρόινε

«Ηγεμονικό» συμβόλαιο στον Ντε Μπρόινε

Η Μάντσεστερ Σίτι αναγνωρίζει το μεγάλο ταλέντο και πρόκειται ν’ ανανεώσει, τις επόμενες εβδομάδες, το συμβόλαιο της με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, έως το καλοκαίρι του 2023, με βελτιωμένες αποδοχές, θέλοντας να βάλει τέλος στις φήμες περί παραχώρησης του σε Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βέλγος διεθνής μεσοεπιθετικός πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα των «πολιτών» και την εφετινή σεζόν, ενώ το τωρινό συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021. Εως τώρα έχει σημειώσει εφτά γκολ και μοιράσει 11 ασίστ σε 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «Telegraph», η διοίκηση του προσφέρει «ηγεμονικό» συμβόλαιο για να τον κρατήσει στο Μάντσεστερ. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας υποστηρίζει πως πρόθεση των ανθρώπων της Σίτι είναι αυξήσουν κατά περίπου 50% τις ετήσιες αποδοχές του 26χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος λαμβάνει τώρα 6.5 εκατ. ευρώ ετησίως, με τη διοίκηση να του προτείνει 11 εκατ. το χρόνο. Μάλιστα, μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων, αλλά και τα δικαιώματα της εικόνας του, το ποσό μπορεί να φθάσει στα 18 εκατ. ευρώ!

Ο Ντε Μπρόινε αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 από τη Σίτι, η οποία δαπάνησεε 74 εκατ για πάρει τα δικαιώματα του από τη Βόλφσμπουργκ. Συνολικά, με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας, ο Βέλγος μετράει 30 γκολ και 48 ασίστ σε 114 παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ