aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαIδού το πιο ακριβό παιχνίδι στην ιστορία της Championship

Iδού το πιο ακριβό παιχνίδι στην ιστορία της Championship

Η αλήθεια είναι πως -για όσους παρακολουθούν διαχρονικά το αγγλικό ποδόσφαιρο- φαντάζει άσχημο να διεξάγεται πρωτάθλημα της Premier League και να μην υπάρχουν σε αυτό δύο από τα παραδοσιακά μέλη της, Άστον Βίλα και Νιούκαστλ, ωστόσο με μία διαφορετική “ανάγνωση” η Championship δεν θα μπορούσε να έχει φέτος περισσότερη λάμψη.

Για αυτό “ευθύνονται” οι δύο αυτές ομάδες, με την Άστον Βίλα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο να συγκρούεται απόψε με την Νιούκαστλ του Ράφα Μπενίτεθ, σε ένα ζευγάρι που όμοιό του δεν έχει ξαναδεί η δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της Αγγλίας.

Καταρχήν γιατί στους πάγκους των δύο ομάδων κάθονται δύο προπονητές που έχουν στεφθεί πρωταθλητές Ευρώπης στο παρελθόν: ο Ντι Ματέο κατέκτησε το Champions League όντας (ως υπηρεσιακός) στον πάγκο της Τσέλσι το 2012 ενώ ο Μπενίτεθ πήρε το βαρύτιμο τρόπαιο το 2005 στην πρώτη του σεζόν στην Λίβερπουλ!

Υπάρχει όμως και ένα ακόμα στοιχείο που καθιστά τη συγκεκριμένη μονομαχία ξεχωριστή και αυτό είναι πως το απόγευμα του Σαββάτου (19:30) θα λάβει χώρα το ακριβότερο παιχνίδι στην ιστορία της Championship. Ακριβό όσο… 170.000.000 ευρώ!

 

Τόσο υπολογίζεται πως είναι η αξία των δύο ενδεκάδων που αναμένεται να παραταχθούν στο χορτάρι του “Villa Park”, με την υποψήφια 11άδα των “χωριατών” να κοστολογείται 81.800.000 ευρώ και αυτή των “καρακάξων” να φτάνει στα 91.100.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ