aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙδιάκεθ: «Τρομακτικά τα νούμερα της Γάνδης» (δηλώσεις Γιάννου)

Ιδιάκεθ: «Τρομακτικά τα νούμερα της Γάνδης» (δηλώσεις Γιάννου)

«Τρομακτικά» χαρακτήρισε τα νούμερα στην επίθεση της Γάνδης, σε δηλώσεις του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Ο Βάσκος προπονητής υπογράμμισε πως η ομάδα του δεν πρέπει να αμυνθεί και να πραγματοποιήσει την καλύτερη φετινή της εμφάνιση.

Αρχικά ανέφερε: «Ο αντίπαλος σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης είναι πολύ δύσκολος. Είναι πολύ καλή ομάδα και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση μετά και από τις δυο νίκες επί της Λέφσκι και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Η Γάνδη είναι ομάδα που θα μπορούσε να συμμετάσχει σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι μια καλή πρόκληση».

Η Γάνδη έβαλε 12 γκολ σε 2 αγώνες στην έδρα της. Πόσο σε προβληματίζει; «Αναλύσαμε τη Γάνδη και γνωρίζουμε πόσο καλή ομάδα είναι. Είναι δυνατοί στις αντεπιθέσεις και τρέχουν πολύ. Πιστεύουμε σε εμάς. Σκοράραμε κι εμείς τέσσερα γκολ. Έχουν τρομακτικά νούμερα στην επίθεση. Πέρσι είχε μέσο όρο τρία γκολ σε κάθε παιχνίδι. Θα πρέπει να κάνουμε την καλύτερη φετινή εμφάνιση αύριο και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι από αυτούς και η πρόκληση είναι να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα στην κατοχή μας και δεν πρέπει να αμυνθούμε».

Από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησε ο Απόστολος Γιάννου: «Έχει δείξει ότι είναι πολύ καλή ομάδα αλλά δεν τους φοβόμαστε αλλά τους σεβόμαστε. Είμαστε σε θέση να… χτυπήσουμε μια τέτοια ομάδα. Θα παίξουμε το δικό μας στυλ και θα ακολουθήσουμε τις εντολές του προπονητή μας. Περιμένουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ