aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙδιακέθ: «Το περσινό παιχνίδι ήταν μάθημα» (pics)

Ιδιακέθ: «Το περσινό παιχνίδι ήταν μάθημα» (pics)

Την καθιερωμένη του συνέντευξη Τύπου πριν από τον αυριανό αγώνα με τη Βικτόρια Πλζεν δίνει έδωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιακέθ. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Χουάν Πάμπλο.

Αναλυτικά: «Έχουμε μία εικόνα για το πως θα παραταχθούμε αύριο, αλλά δεν μπορώ να πω αν θα αγωνιστούμε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Το περσινό παιχνίδι με τη Σλόβαν μας έδωσε ένα μάθημα και αύριο θα είμαστε προετοιμασμένοι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Ένα αποτέλεσμα που θα μας πάρει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Πρέπει να βρούμε ποιος θα αγωνιστεί στη θέση του Φλοριάν και να αποφασίσω για την ενδεκάδα. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη και το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε καλή δουλειά στο γήπεδο. Θέλουμε να σκοράρουμε και μετά το τέλος του αγώνα θα δούμε. Είναι σημαντικό το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας και ένα εκτός έδρας γκολ παίζει μεγάλο ρόλο».

Χουάν Πάμπλο: «Θα κάνουμε το καλύτερο, το ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε τις δικές μας πιθανότητες. Αν δεν δεχθούμε γκολ θα είναι ότι καλύτερο, ενώ αν σκοράρουμε θα έχουμε καλύτερη ψυχολογία. Είναι η δεύτερη φορά που θα αντιμετωπίσω την Πλζεν. Την πρώτη φορά ήταν με τη Μακάμπι και θα προσπαθήσω να κάνω ότι και στο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ