aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙδιάκεθ: «Το ότι περάσαμε δύσκολες στιγμές θα μας βοηθήσει»

Ιδιάκεθ: «Το ότι περάσαμε δύσκολες στιγμές θα μας βοηθήσει»

Δίκαιη χαρακτήρισε την πρόκριση της ΑΕΚ στον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Ο Βάσκος τεχνικός τόνισε ότι η Πετροκούμπ είναι καλή ομάδα και δυσκόλεψε την ΑΕΚ, ενώ υπογράμμισε ότι στο ποδόσφαιρο όσο δεν σκοράρεις περνάς δύσκολες στιγμές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο όσο δεν πετυχαίναμε ένα γκολ. H Πετροκούμπ είναι μια καλή ομάδα, με φυσικά προσόντα και μας δυσκόλεψε. Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου χάσαμε τον έλεγχο, όμως στη συνέχεια δεν απειληθήκαμε. Πετύχαμε το γκολ στο τελευταίο λεπτό και είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε με τη νίκη».

Για τον αγώνα που ακολουθεί με τη Λέφσκι: «Με την επιστροφή μας, θα σκεφτούμε τον επόμενο αντίπαλο. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Το ότι περάσαμε κάποιες δύσκολες στιγμές, θα μας βοηθήσει».

Για την παρουσία της ΑΕΚ στον αγώνα στη Μολδαβία: «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και την πρόκριση. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, όπως αυτό στην Κύπρο. Πάντα στο ποδόσφαιρο, όταν δεν σκοράρεις, είναι δύσκολο. Έκαναν αρκετά καλή δουλειά, όμως έπρεπε να βρούμε τους χώρους για να πετύχουμε το στόχο μας. Και στα δύο παιχνίδια, ήμασταν καλύτεροι».

Για τον Ασούμπρε: «Είμαι χαρούμενος για τον Ζιαλ Λουκ. Είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, έχασε σημαντικό μέρος της προετοιμασίας, όμως προσπαθεί. Τον γνωρίζω από την Ισπανία, είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ