aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙδιάκεθ: Τι ανέφερε για το μέλλον του, για τον Μουσκάλλη και πώς αισθάνεται

Ιδιάκεθ: Τι ανέφερε για το μέλλον του, για τον Μουσκάλλη και πώς αισθάνεται

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ o οποίος γιορτάζει και τα γενέθλιά του σήμερα (47 χρόνων), μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον προσεχή αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα (Σάββατο 16/3 – 17:00). Αναφέρθηκε επίσης στα αγωνιστικά νέα της ομάδας του, στο γεγονός ότι ισοφαρίζει σε αγώνες τον Ανδρέα Μουσκάλλη, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και την πιθανότητα να παραμείνει στην ΑΕΚ και στη νέα σεζόν.

«Είναι δύσκολη έδρα και δύσκολος αγωνιστικός χώρος (σ.σ. «Αμμόχωστος»). Η Νέα Σαλαμίνα κάνει μία πάρα πολύ καλή σεζόν, είναι καλή ομάδα. Είναι υψηλού επιπέδου παιχνίδι και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πρέπει να έχουμε καλή απόδοση, να προετοιμαστούμε για να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Η ομάδα είναι σε καλή φάση», είπε αρχικά.

Αν μπορεί η ΑΕΚ να κατακτήσει την 3η θέση, απάντησε: «Μπορώ να πω “ναι”, αλλά πρέπει να το δείξουμε το Σάββατο. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε τη Νέα Σαλαμίνα. Έχουμε διακοπή μετά από τη Νέα Σαλαμίνα κι ακολούθως τον Απόλλωνα. Πρέπει να πάμε με καλά συναισθήματα για το παιχνίδι που ακολουθεί. Στόχος είναι η νίκη. Ανάλογα με το αποτέλεσμα με την ΑΕΛ, θα δούμε που θα είμαστε. Αισθηματικά τα πάντα είναι πιθανά, είναι σίγουρα όλα είναι πιθανά αλλά πάμε βήμα-βήμα».

Διαβάστε επίσης: Γκονθάλεθ: «Έχουμε διαφορά με ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, αλλά…»

Για το γεγονός ότι συμπληρώνει 81 παιχνίδια πρωταθλήματος και θα ισοφαρίσει τον Αντρέα Μουσκάλλη στον πάγκο της ΑΕΚ είπε: «Είναι μεγάλη τιμή. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος της ΑΕΚ. Τα δυο χρόνια και πριν από λίγο που επέστρεψα. Για μένα η θητεία μου στην ομάδα είναι από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου. Αγαπώ την ΑΕΚ, λατρεύω την κάθε στιγμή και είμαι ευτυχισμένος σε κάθε στιγμή που περνώ εδώ».

Για το μέλλον του, είπε: «Δεν είναι η ώρα να πούμε για την επόμενη μέρα. Στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. Νιώθω σαν το σπίτι μου εδώ αλλά συγκεντρωνόμαστε στη Νέα Σαλαμίνα και στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Αν κάτι μπορώ να πω περισσότερο, ιδιαίτερα φέτος, είναι το πώς σου δίνει μαθήματα η ζωή. Το καλοκαίρι η ΑΕΚ έπαιζε στην Ευρώπη και εγώ ήμουν στη Σαραγόσα και δεν περίμενα να είμαι εδώ. Έτσι αλλάζουν τα πάντα από μέρα σε μέρα στο ποδόσφαιρο. Θα μιλήσουμε όταν πρέπει. Η σκέψη μου είναι στο επόμενο παιχνίδι»

Για την κατάσταση των Τέτε και Τριτσκόφσκι: «Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για τους δύο. Ο Τρουγιόλς είναι εντάξει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ