aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙδιάκεθ: «Θέλουμε να κρατήσουμε αυτό το στατιστικό...»

Ιδιάκεθ: «Θέλουμε να κρατήσουμε αυτό το στατιστικό…»

Τις καθιερωμένες δηλώσεις πριν από κάθε παιχνίδι της ΑΕΚ, έκανε ο προπονητής της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας για τον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Βάσκος τεχνικός ανέφερε ότι περιμένει ένα ισορροπημένο παιχνίδι, τόσο αύριο όσο και στον επαναληπτικό.

«Περιμένω ένα ισορροπημένο ζευγάρι γενικότερα και παιχνίδι αύριο. Η Λέφσκι ήδη έχει δυο παιχνίδια στα πόδια της στο πρωτάθλημα. Αυτό είναι πλεονέκτημα για τον αντίπαλό μας. Το επίπεδο των ομάδων είναι παρόμοιο όμως. Θα κριθούν και τα δυο παιχνίδια στις λεπτομέρειες. Το ότι είμαστε αήττητοι στην Αρένα στην Ευρώπη, δεν μας δίνει πίεση αλλά αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε ότι αύριο θα είναι δύσκολο και θέλουμε να κρατήσουμε αυτό το στατιστικό».

Σε ερώτηση εάν έχει ξεχωρίσει κάποιο παίκτη της αντίπαλης ομάδας, είπε: «Αναλύσαμε την Λέφσκι. Είναι πολύ δυνατή ομάδα στο κέντρο της άμυνας.Έχουν πολύ γρήγορους επιθετικούς στα φτερά και την επίθεση. Αυτός που δίνει τον ρυθμό είναι ο Μαριάνι και είναι ο παίκτης που προσπαθεί να δώσει τον ρυθμό στους υπόλοιπους. Είναι μια καλά κτισμένη ομάδα. Το γεγονός ότι έχει δεχθεί ένα γκολ σε τέσσερα παιγνίδια αποδεικνύει αυτό που λέω. Από εκεί και πέρα εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιγνίδι μας».

Αναφορικά με την ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού, επεσήμανε: «Είναι μια απόφαση της ομάδας που θεωρώ ότι δεν είναι πρόβλημα. Οι οικογένειες μπορούν να έρθουν στο γήπεδο. Στην Κύπρο είναι ζέστη 24 ώρες το 24ωρο».

Ερωτηθείς εάν θα προβεί σε αλλαγές σε σχέση με τα παιχνίδια κόντρα στην Πετροκούμπ Μολδαβίας, απάντησε: «Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και δεν νομίζω να αλλάξω πολλά. Για εμάς τα καλά νέα είναι ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν μια εβδομάδα επιπλέον προπονήσεις. Επίσης ο Ματίας θα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμος. Μεγαλώνουμε κάθε μέρα και αυτό περιμένω και αύριο. Δεν ξέρω την εντεκάδα ούτε τις αλλαγές αλλά θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παλέψει για την νίκη».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Μικέλ Γκονθάλεθ, ο οποίος ανέφερε από πλευράς του τα ακόλουθα: «Είναι ωραίο να παίζεις στην Ευρώπη. Δεν αποτελεί κινητρο η περσινή πορεία. Αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να προκριθούμε. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό και είμαστε πολύ χαρούμενοι»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ