aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙδιάκεθ: «Nα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το όνειρο»

Ιδιάκεθ: «Nα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το όνειρο»

6η αγωνιστική των πλέι-οφ του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σε ένα μεγάλο ντέρμπι την Ομόνοια στο ΓΣΠ (Σάββατο 22/04, 17:00). O προπονητής Ιμανόλ Ιδιάκεθ, καθώς και ο Χόρχε Λαρένα έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι.

Ιμανόλ Ιδιάκεθ: «Είναι ένα νέο μεγάλο παιχνίδι, ένα νέο ντέρμπι. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας. Γνωρίζουμε ότι η Ομόνοια βρίσκεται εκεί και θα παλέψει μέχρι το τέλος, θα προσπαθήσει. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε εκτός έδρας, η Ομόνοια είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, με την βοήθεια των φιλάθλων της και θα πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη, βλέπω τους ποδοσφαιριστές όλη την βδομάδα να είναι συγκεντρωμένοι. Μετά την νίκη κόντρα στην Ανόρθωση οι ποδοσφαιριστές ανυπομονούν για την νίκη αυτή την αγωνιστική. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς, είναι πολύ σημαντικοί για μας, για να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον στόχο μας. Είναι πολύ σημαντική η βοήθεια από τον κόσμο. Θα είναι δύσκολο γιατί θα έχουν βοήθεια του κόσμου τους και χρειαζόμαστε και εμείς τον κόσμο για να μας… σπρώχνει στις δύσκολες στιγμές. Σε αυτού του είδους τα παιχνίδια υπάρχουν δύσκολες στιγμές και χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου για να κάνει την διαφορά. Είναι πολύ σημαντικό για μας το παιχνίδι γιατί εάν κερδίσουμε θα είμαστε κοντά στο ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα απομένουν άλλα τέσσερα παιχνίδια για να συνεχίσουμε να παλεύουμε, επομένως είναι σημαντική η νίκη για να εξασφαλίσουμε την θέση μας και να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το όνειρο».

Λαρένα: «Όπως πάντα, όπως κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Συνήθως με την Ομόνοια συναντάμε δυσκολίες, έχουν καλή ομάδα. Την φετινή σεζόν κερδίσαμε μόνο ένα από τα τρία παιχνίδια και στο τελευταίο στην Λευκωσία είχαμε ηττηθεί με 2-1. Σίγουρα θα παλέψουμε μέχρι το τέλος και θέλουμε να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Όπως πάντα χρειαζόμαστε τον κόσμο μας. Στα παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση μας έσπρωξε αρκετά ο κόσμος και κερδίσαμε με την βοήθεια και την συμπαράσταση του. Το χρειαζόμαστε αυτό, χρειαζόμαστε τον κόσμο μας για να παλέψουμε μέχρι το τέλος για αυτούς. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε την νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ