aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙδιάκεθ: Μαζί του η ΑΕΚ έβγαζε «αζίνες»

Ιδιάκεθ: Μαζί του η ΑΕΚ έβγαζε «αζίνες»

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η ΑΕΚ τερμάτισε στη δεύτερη θέση και μετά την περσινή 4η κάλλιστα θεωρείται επιτυχία και ασφαλώς μια μικρή πρόοδος. Βέβαια για να μπορέσει να αναρριχηθεί μέχρι εκεί χρειάστηκε η αλλαγή προπονητή και ειδικότερα η επιστροφή του Ιμανόλ Ιδιακέθ.

Ο Βάσκος τεχνικός παρέλαβε την ομάδα στην 6η θέση της βαθμολογίας 15 βαθμούς διαφορά από το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ, 14 από την ΑΕΛ, 11 από τον Απόλλωνα, τρεις από τη Σαλαμίνα και ένα από την Ανόρθωση. Ήταν μπροστά από την 7η Ομόνοια μόλις τρεις βαθμούς.

Δεκαέξι αγωνιστικές μετά ο Ιδιακέθ κατάφερε να διορθώσει πολλά πράγματα, πάρα πολλά μάλιστα, με χαρακτηριστικότερη την παραγωγικότητα του Τρισκόφσκι. Εν τέλει τερμάτισε στη δεύτερη θέση έχοντας μαζέψει 39 βαθμούς έναντι 32 του ΑΠΟΕΛ, 24 του Απόλλωνα, 18 της ΑΕΛ και της Σαλαμίνας και 16 της Ομόνοιας. Η Ανόρθωση αγωνίστηκε στο β’ γκρουπ.

Του έλειψε ένας τίτλος για να βελτιώσει τη θέση του στην κατάταξη των κορυφαίων τεχνικών, ωστόσο οφείλει ο φίλαθλος κόσμος να του αναγνωρίσει την πρόοδο που έκανε η ομάδα του από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε ξανά στη Λάρνακα. Μαζί του η ΑΕΚ έγινε ισχυρός αντίπαλος και στην έδρα της ασυναγώνιστη, αφού σε οκτώ αγώνες μετρά επτά νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας δεχθεί μόλις τρία γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ