aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙδιάκεθ-Λαμπάν: «Παίζουμε με ένα μεγάλο αντίπαλο»

Ιδιάκεθ-Λαμπάν: «Παίζουμε με ένα μεγάλο αντίπαλο»

Συνειδητοποιημένος και αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες, αλλά και τη σημασία του αυριανού αγώνα με τον Απόλλωνα (Κυριακή 11/02, 17:00), στο Τσίρειο παρουσιάστηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου της Λάρνακας. Ο Βάσκος τεχνικός ξεκαθάρισε από την αρχή για το πόσο μεγάλη είναι η πρόκληση, αλλά και το (αγωνιστικό) μέγεθος του αντιπάλου τους.

«Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μας αυτού του είδους τα μεγάλα παιχνίδια. Ξέρουμε τι παιχνίδι θα είναι. Παίζουμε με ένα μεγάλο αντίπαλο, με υψηλή ποιότητα, επομένως θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, με όλη μας την ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή μας εικόνα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα», είπε αρχικά.

Συνεχίζοντας, ο καθ’ ύλην αρμόδιος των Λαρνακέων είπε γι αυτό καθ’ αυτό το παιγνίδι: «Χρειάζεται να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, με και χωρίς την μπάλα, στο τρανζίσιον, στις στημένες φάσεις, σε όλα τα μέρη του αγώνα. Η ομάδα είναι έτοιμη και ανυπομονεί για την πιθανότητα να πάρει αυτούς τους τρεις βαθμούς, γιατί εάν τα καταφέρει να κερδίσει αυτό το παιχνίδι θα είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα μπροστά. Αυτού του είδους τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες».

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στον κόσμος της ομάδας: «Όπως πάντα, αλλά ειδικά σε τέτοιου είδους παιχνίδια η υποστήριξη των φιλάθλων είναι πολύ σημαντική για μας. Θα το θέλαμε πάρα πολύ, θα ήταν μεγάλη μας ευχαρίστηση για την πιθανότητα όπως μπορέσουμε να αφιερώσουμε στον κόσμο μας την νίκη. Τους ζητάμε να έρθουν και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε την νίκη, γιατί θα είναι πολύ ωραίο να τους αφιερώσουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

Από πλευράς παικτών, μίλησε ο Λαμπάν. «Eίναι ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα, ένα μεγάλο αντίπαλο για μας. Γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου, αλλά θα πάμε εκεί με τον ίδιο στόχο, θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Περιμένουμε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα πάμε εκεί για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι φίλαθλοι είναι ευπρόσδεκτοι και εάν έρθουν να μας στηρίξουν είναι καλύτερα για μας. Ασφαλώς τους περιμένουμε να έρθουν και να μας δώσουν την στήριξη τους», δήλωσε ο Κυπριοποιημένος μέσος. 

Στα αγωνιστικά, το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα, είναι ο Μουρίγιο, ο οποίος είναι τραυματίας και θα απουσιάσει. Από εκεί και πέρα ο Ιδιάκεθ εκείνο για το οποίο έχει να σκέφτεται είναι η τακτική και τα πρόσωπα που θα επιλέξει για το αυριανό μεγάλο παιγνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ