aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαIδιάκεθ και Τρισκόφσκι για την... πρώτη στο ΑΕΚ Αρένα (vid)

Iδιάκεθ και Τρισκόφσκι για την… πρώτη στο ΑΕΚ Αρένα (vid)

Πέρα από την ανακοίνωση για τον Ρόκα, η σημερινή μέρα ήταν και ημέρα δηλώσεων. Ο προπονητής της ομάδας, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, καθώς και ο Ιβάν Τρισκόφσκι έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ μίλησε για το αυριανό ματς με τον Άρη, στο παρθενικό ματς του «ΑΕΚ Αρένα».  «Έχουμε ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι αυτή την στιγμή κάθε αντίπαλος είναι έτοιμος να δώσει το 100%, τα παιχνίδια απέναντι μας αποτελούν μεγάλη πρόκληση. Νομίζω η ομάδα είναι έτοιμη, οι ποδοσφαιριστές ανυπομονούν για το παιχνίδι, για άλλη μία νίκη και την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας. Σίγουρα θα είναι δύσκολο, σίγουρα είναι επικίνδυνος αντίπαλος ο Άρης, παίζει καλά τις αντεπιθέσεις και έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα σε δύο παιχνίδια. Περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, με δυσκολίες. Εμείς θα δώσουμε το 100% και μπροστά στον κόσμο μας θα επιδιώξουμε να πάρουμε την νίκη. », είπε ο κόουτς των κιτρινοπράσινων.

Όσο για το πρώτο παιχνίδι στο νεόκτιστο γήπεδο, ο Βάσκος προπονητής είπε: «Είναι ιστορική στιγμή και όλοι ανυπομονούμε, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, όλοι που είναι κοντά στην ομάδα για αυτή την ιστορική στιγμή, αυτό το μεγάλο βήμα στην ιστορία της ομάδας. Όλοι περιμέναν καιρό αυτή την στιγμη, την ξεχωριστή στιγμή. Όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι και την προσπάθεια για την νίκη. Θέλουμε την νίκη για τον κόσμο, την ομάδα, γιατί όλοι ξέρουμε πόσο πολύ δούλεψε αρκετός κόσμος για να έχει αυτή την στιγμή η ομάδα το δικό της γήπεδο. Ελπίζουμε να έχουμε πολλές επιτυχίες, εμείς πάμε βήμα-βήμα. Είναι σημαντικό να πάμε συγκεντρωμένοι, ο κόσμος σίγουρα απολαμβάνει την στιγμή, το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο, αλλά θα πρέπει να πάρουμε την νίκη».

«Συμφωνώ ότι πρόκειται για μία μία ιστορική στιγμή για όλους τους φιλάθλους, το προσωπικό, τους ποδοσφαιριστές, όλους όσους ανήκουν στην οικογένεια της ΑΕΚ. Θα δώσουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε το αλάνθαστο σερί, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι καταπληκτική. Προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι, όπως είπαμε και προηγουμένως ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Αλλά όσο ξεχωριστό κι αν είναι εμείς το βλέπουμε όπως όλα τα άλλα. Περιμένω ένα γεμάτο γήπεδο, να μας δείξουν την στήριξη και θα προσπαθήσουμε να ανταποδώσουμε με την νίκη και να γιορτάσουμε στο τέλος όλοι μαζί», δήλωσε ο Σκοπιανός επιθετικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ