aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙδιάκεθ: «Ίσως κριθεί σε μια στατική φάση ή ένα λάθος»

Ιδιάκεθ: «Ίσως κριθεί σε μια στατική φάση ή ένα λάθος»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην «ΑΕΚ Αρένα», ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο (03/02, 16:00). Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο αρχηγός της ομάδας, Νταβίδ Καταλά.

Αναλυτικά:

Αρχικά ανέφερε: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μας και πολύ σημαντικό παιχνίδι. Βλέπουμε πόσο καλά παίζει φέτος. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο και θα κριθεί στις λεπτομέρειες αλλά θα είμαστε έτοιμοι. Δεν θα έχουμε στη διάθεση μας τους Σάστρε, Γκονθάλεθ και Φλοριάν. Περιμένουμε ένα ισορροπημένο και αμφίρροπο παιχνίδι. Ίσως κριθεί σε μια στατική φάση ή ένα λάθος αντιπάλου. Ποτέ δεν ξέρεις αλλά περιμένουμε ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι. Υπάρχει ποιότητα και δυνατότητες και στις δύο ομάδες. Όποιος είναι πιο αποτελεσματικός θα κερδίσει. Δεν υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα και είμαστε σε παρόμοια κατάσταση. Είναι σημαντικό να σκοράρεις και να κρατήσεις το μηδέν σε τέτοια παιχνίδια. Όλα αυτά είναι σημαντικές λεπτομέρειες. Ένας από τους στόχους που έχουμε σε αυτού του είδους ειδικά τα παιχνίδια είναι το μηδέν παθητικό. Εάν δεν δεχθούμε γκολ διευκολύνεται το έργο μας».

Από πλευράς των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Νταβίδ Καταλά, ο οποίος τόνισε: «Είναι μία μεγάλη πρόκληση. Παίζουμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος αλλά θέλουμε την νίκη. Η ομάδα είναι έτοιμη και θα ψάξει το νικηφόρο αποτέλεσμα. Είναι όλα μαζί, όταν αλλάζει κάτι αλλάζουν όλα, πνευματικά και στην αυτοπεποίθηση. Μας βοήθησαν τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Είμαστε ζωντανοί στην διεκδίκηση των στόχων μας. Έχουμε πολλά να κάνουμε και θα τα δώσουμε όλα στα επόμενα παιχνίδια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ