aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙδιάκεθ: «Η χειρότερη από τότε που ήρθα, θα μιλήσω με τους παίκτες»

Ιδιάκεθ: «Η χειρότερη από τότε που ήρθα, θα μιλήσω με τους παίκτες»

Στην αρνητική συμπεριφορά των παικτών του στο γήπεδο, αλλά και στη δική του ευθύνη έδωσε έμφαση μέσω των δηλώσεών του ο τεχνικός της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ στη συνέντευξη Τύπου μετά από την ήττα της ομάδας του με 0-1 από την Νέα Σαλαμίνα.

«Συγχαρητήρια στην Σαλαμίνα για την νίκη που πέτυχε. Στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα μέχρι το 30’ ήταν η χειρότερη μας απόδοση από τότε που επέστρεψα, αφού ουσιαστικά δεν ήμασταν στο γήπεδο. Αντιδράσαμε μετά από το γκολ και ενώ η Νέα Σαλαμίνα είχε κι άλλες ευκαιρίες. Στο β’ ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες. Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να σκοράρεις για να πάρεις την νίκη. Όταν δίνεις τα πρώτα 30 λεπτά στον αντίπαλο, δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις. Είναι δική μου η ευθύνη και θα μιλήσω με τους ποδοσφαιριστές μου για τα λάθη που κάναμε».

«Πάντα είναι εύκολο μετά το τέλος του παιχνιδιού να λες και να στέκεσαι σε πολλά. Αντιμετωπίσαμε μια μεγάλη ομάδα που κάνει εξαιρετική σεζόν, το ξέραμε αυτό, είχαμε λανθασμένη συμπεριφορά, δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί και είναι ευθύνη όλων των ποδοσφαιριστών», πρόσθεσε.

Και κατέληξε κληθείς να σχολιάσει αν έπαιξαν ρόλο οι απουσίες: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Η Σαλαμίνα ήταν καλύτερη και πήρε δίκαια την νίκη. Γνωρίζεις τον τρόπο που αγωνίζεται ο αντίπαλος, επομένως πρέπει να κάνεις το τέλειο παιχνίδι για να κερδίσεις. Οφείλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι με ή χωρίς απουσίες. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν στο πλευρό μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ