aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙδιάκεθ-Γιωργαλλίδης: «Χρειαζόμαστε πάρα πολύ τη νίκη»

Ιδιάκεθ-Γιωργαλλίδης: «Χρειαζόμαστε πάρα πολύ τη νίκη»

Με την ΑΕΚ να είναι στο -6 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να έχει άλλες τρεις ομάδες μπροστά της, είναι λογικό η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Δόξα (31/01) να είναι μονής επιλογής.

Αυτό τόνισε και ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου της Λάρνακας: «Ακόμα ένα παιχνίδι στην έδρα μας και ακόμη μία ευκαιρία για μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να επαναφέρουμε τα θετικά συναισθήματα στον κόσμο μας. Πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά από την πρώτη θέση και θέλουμε να επανέλθουμε στις νίκες. Πρέπει να κερδίσουμε. Ξέρουμε τι παιχνίδι θα είναι, γιατί η Δόξα πριν από μερικές εβδομάδες πάλευε για την είσοδο στο α’ γκρουπ των πλέι οφ και ακόμη διατηρεί ελπίδες. Σίγουρα θα το παλέψει, όπως όλες οι ομάδες. Θα πάμε συγκεντρωμένοι 100% και θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Αντώνης Γιωργαλλίδης: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι και να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και τις οδηγίες του προπονητή μας, ώστε να πάρουμε τη νίκη. Τη χρειαζόμαστε πάρα πολύ. Σεβόμαστε την αντίπαλο, είναι δυνατή και αξιόλογη, αλλά βλέπουμε τη δική μας ομάδα και ευχόμαστε με τη βοήθεια του Θεού να τα καταφέρουμε. Καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να είναι συνέχεια δίπλα στην ομάδα. Όσο πιο πολύς κόσμος, τόσο το καλύτερο για μας. Τον χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο τέλος της σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ