aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙδιάκεθ: «Φανήκαμε τυχεροί»

Ιδιάκεθ: «Φανήκαμε τυχεροί»

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του απέναντι στην Ομόνοια τόνισε ότι είναι σημαντικό που η ομάδα του φάνηκε τυχερή και πήρε τη νίκη.

Αναλυτικά: «Καλησπέρα, ήταν δύο διαφορετικά παιχνίδια, δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά και ξέραμε ότι μπορούσαμε να κτυπήσουμε στην αντεπίθεση με τον τρόπο που παίζουν και πιέζουν ψηλά για να πετύχουμε και δεύτερο γκολ.

Δυστυχώς ισοφάρισαν και δεν καταφέραμε να φύγουμε με το προβάδισμα είχαμε και το πέναλτι που ήταν μια καλή ευκαιρία αλλά δεν το σκοράραμε. Για εμάς ήταν πολύ δύσκολο πνευματικά να πάρουμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο γιατί είχαν κάποιες ατυχίες μέσα στη χρονιά με αποτελέσματα απρόσμενα, ωστόσο ήμασταν πολύ δυνατοί ψυχολογικά. Σήμερα φανήκαμε τυχεροί με το δεύτερο γκολ και αν και πίεσε η Ομόνοια κρατήσαμε.

Δεν ήταν και το καλύτερό μας παιχνίδι αλλά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί δείξαμε χαρακτήρα και παλέψαμε μέχρι το τέλος. Είμαστε κοντά στην έξοδο στην Ευρώπη και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για πιο ψηλά. Ευχαριστώ στον κόσμο για την στήριξή του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ