aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙδιάκεθ: «Δύσκολο να κερδίζεις τους τρεις βαθμούς κάθε βδομάδα…»

Ιδιάκεθ: «Δύσκολο να κερδίζεις τους τρεις βαθμούς κάθε βδομάδα…»

16η στροφή του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Καρμιώτισσα στο ΓΣΖ (Τετάρτη 21/12, 17:00). Ο προπονητής Ιμανόλ Ιδιάκεθ, καθώς και o Θωμάς Ιωάννου έκαναν δηλώσεις για το τελευταίο παιχνίδι του 2016.

Ιμανόλ Ιδιάκεθ: «Είναι μία νέα ευκαιρία για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, είναι σημαντικό να τελειώσουμε την χρονιά με νίκη. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι κάθε παιχνίδι, πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις τους τρεις βαθμούς κάθε βδομάδα. Είναι πολύ σημαντικό για μας να τελειώσουμε την χρονιά στην 1η θέση, με καλά συναισθήματα. Να διατηρήσουμε τα ίδια συναισθήματα με αυτά του προηγούμενου αγώνα, στον οποίο παίξαμε αρκετά καλά. Είναι επίσης μία νέα ευκαιρία να προσφέρουμε στον κόσμο μας μία καλή εμφάνιση και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ο αντίπαλος είναι δύσκολος, θα πρέπει να αντεπεξέλθουμε και στον αγωνιστικό χώρο που δεν είναι σε καλή κατάσταση και θα πρέπει να παρουσιάσουμε το καλύτερο μας πρόσωπο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Πρέπει να ευχαριστήσω και πάλι τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο το Σάββατο, το ίδιο και οι ποδοσφαιριστές τους ευχαριστούν γιατί ήταν δύσκολο παιχνίδι και δύσκολες οι καιρικές συνθήκες με τόσο κρύο και βροχή ήρθαν να στηρίξουν την ομάδα. Ευχαριστούμε και πάλι γιατί νιώθαμε ζεστασιά και την στήριξη τους και ασφαλώς το να έρθουν και την Τετάρτη θα είναι αρκετά ευχάριστο για την ομάδα, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να τους αφιερώσουμε την νίκη και μαζί να κλείσουμε την χρονιά στην 1η θέση».

Θωμάς Ιωάννου: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και θα θέλαμε να κλείσουμε με νίκη και με καλή εμφάνιση. Σίγουρα η Καρμιώτισσα είναι μία δύσκολη ομάδα, έβαλε δύσκολα σε πολλούς αντιπάλους, το βλέπουμε και από τα αποτελέσματα. Θα πάμε με στόχο την νίκη και την καλή εμφάνιση. Σίγουρα για να έρθει η νίκη χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλά μας, θέλουμε να είναι ο 12ος παίκτης και τον παρακαλούμε να έρθει στο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ