aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙδιάκεθ: «Δίνουμε κάθε φορά το εκατό τοις εκατό»

Ιδιάκεθ: «Δίνουμε κάθε φορά το εκατό τοις εκατό»

Ο Ιμανόλ Ιδιακέθ ήταν πολύ ευχαριστημένος -όπως ήταν λογικό- από τους ποδοσφαιριστές του μετά τη μεγάλη νίκη απέναντι στην Ομόνοια.

Αναλυτικά: «Ευχαριστώ για τα καλά λόγια από ένα άνθρωπο που γνωρίζει από ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια και στους ποδοσφαιριστές μου που ερχόμαστε από δύο εκτός έδρας παιχνίδια που δεν καταφέραμε να νικήσουμε και ισοφαριστήκαμε. Ήταν ένα παιχνίδι με αρκετή πίεση και σημαντικό βαθμολογικά, γιατί ήμασταν 4οι και κινδυνεύαμε να χάσουμε και αυτή τη θέση.

Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο, αλλά το αντιμετωπίσαμε σωστά ιδιαίτερα με μία ομάδα που έχει ποιότητα, αλλά πήγαμε πολύ καλά. Πιστεύω ότι ελέγχαμε τον αγώνα όλο το παιχνίδι και πετύχαμε καλό αποτέλεσμα ξανά συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο καλή συνέχεια στην Ομόνοια».

Και πρόσθεσε: «Κάποιες φορές η απόδοση της ομάδας κρίνεται σε σχέση με το αποτέλεσμα, αυτό που ξέρω είναι ότι δίνουμε κάθε φορά το εκατό τοις εκατό. Δεν ήμουν στην ομάδα τις προηγούμενες χρονιές, αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό».

Καταλήγοντας, ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε και στο σύστημα 3-5-2 που προτιμά: «Δεν πιστεύω σε συστήματα, οι ποδοσφαιριστές είναι πειθαρχημένοι πάντα βρίσκουμε το καλύτερο σύστημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ